anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce te speli la cap cum e mai bine: sa te usuci cu un uscator de par, sa il tii intr-un prosop pana se usuca sau sa il stergi cu un prosop si dupa sa il lasi liber sa se usuce singur...
Voi cum faceti?

Răspuns Câştigător
| Valenttina a răspuns:

Pai,dupa ce te speli pe cap e bine sa il stergi bine cu prosopul si apoi sa il lasi sa se usuce.Sta mai bine daca se usuca fara un anume uscator, asa sa se usuce natural happy. Eu asa fac si dupa ce l-am spalat ies putin la aer sa se uste mai repede. kisssper ca te'am ajutat

19 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ultima varianta

| Saya a răspuns:

Saluthappy Eu dupa ce ma spal pe cap il tin intr-un prosop pana se absoarbe apa din el apoi il usuc cu uscatorul de par.

| FollowTheLight a răspuns:

Normal,cel mai sanatos pentru parul tau, ar fi sa il ti intr-un prosop vreo 5 min, pana nu mai e chiar asa de ud, si apoi sa il lasi sa se usuce natural.
Nu e atat de daunator nici sa te usuci cu uscatorul dar tot mai bine il lasi sa se usuce el.
Si varianta din mijloc, ii cea mai aiurea.Nu itit poti tine parul intr-un prosop pana se usuca.O sa ti se imacseasca ca sa zic asa [ nu gasesc alt termen mai potrivit] si o sa iti miroase si urat dupa aia.Cel mai bine parul se usuca natural.
Sper ca te-am ajutat!winking

| Vio199 a răspuns:

Sincera sa fiu eu mi-l usc cu feonul pentru ca nu am rabdare sa il las sa se uste singur dar, cand eram la tara parul meu era asa de sanatos si cu volum si stralucitor ptc nu aveam feon si il frecam muuullltt cu prosopul (il uscam cu prosopul). Deci mai sanatos e sa ti-l usuci cu prosopul apoi ti-l piepteni si tit bagi degetele prin el sa ti-l dezlipesti de cap si il vanturihee hee putin pentru volum si il lasi sa se uste vei observa adevaratul tau par (al meu e usor ondulat, cand mi-l usc cu feonul e drept cu extra volum).

| gabrielaoana11 a răspuns:

Pai eu de la o vreme pun un prosop pe perne si ma culc ci el se face frumi dar inainte prosop si uscator si inainte inainte usctor si prosop mdar asa mi-am distrus total parul funda?

| missGirlDeea a răspuns:

De obicei il las singur sa se usuce, dar cind am nevoie urgent sa plec undeva mil usuc cu uscatorul.

| Biuka a răspuns:

Eu ma usc cu uscatorul doar cand trebuie sa ma grabesc.
daca nu. mi-l las liber. il piaptan putin si atat! E mai sanataos :d
Dar apropo. aca ai un par mai dificil care necesita descalcire atunci mai bine ti-l usti cu uscatorul.
Bafta! happy

| emy a răspuns:

Buna! Eu ma usuc cu foehnul, desi nu cred ca este prea sanatos. Cand mi s-a stricat foehnul si l-am tinut in prosop pana s-a uscat, nu mi-a stat prea bine(desigur, asta nu e o regula). Insa nu indraznesc sa-l sterg cu prosopul si sa-l las sa se usuce singur, caci, in mod sigur, ma imbolnavesc(eu sunt foarte sensibila de felul meu). Acum nu stiu cum reactonezi tu, cum reactioneaza parul tau etc, deci nu pot sa-ti dau un sfat, imi pare rau. Te pup.kiss>big grin

| emy a răspuns:

Eu cred ca, atunci cand nu stii ce sa faci, cel mai bine este sa-I ceri sfatul lui Doamne-Doamne. El cu siguranta, te va indruma bine. Trebuie doar sa-I ceri sfatul cu maximum de credinta(asta, desigur, daca creezi in El). Bafta!

| emy a răspuns:

Am si eu un motiv intemeiat sa-ti spun asta, sa stii. Nu ti-o spun doar asa...

| edytzu4 a răspuns:

Eu il las sa se usuce singur. Desi sunt baiat am parul mare. nu il tin in prosop si nu il usuc ptk urasc feonul. si mi se face puffoooss! Bine, depinde si de sampon:* eu folosesc de la Amway! O seara buna!

| ѕтαя a răspuns:

Salut,eu il las sa se usuce singur si se face frumos.

| Noreasontosimle a răspuns:

Pai inainte sa mi-l spal, il pieptan foarte bine, pentru a scapa mai usor de particulele de murdariehappy Dupa ce termin, il "sterg" un pic astfel incat atunci cand il pieptan sa nu curga apa din el. si il las sa se usuce.big grin nu folosesc uscator numai in caz in care ma grabesc, trebuie sa ajung undeva. in rest nu.

| CristinaCrisy a răspuns:

Sa il stergi cu un prosop si sa il lasi liber e cel mai bine dar sa ai grija sa nu racesti! cel putin iarna trebuie sa te usuci un pic

| Illegalfreako a răspuns:

Mă spăl, îl ţin într-un prosop 15 min, apoi îl pieptăn cât e ud, apoi îl las să se usuce singur.

| cooki a răspuns:

Pai...depinde happy. Eu ma usuc uneori cu feonul alte ori il sterg si il las liber. Mie imi place m-ai mult cu uscatorul pentru ca nu stau uda, dar e mai sanatos lasat liber ca sa nu se arda. :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu acu cum este vara prefer sa ma spar cam pe la ora 1-2 dupa masa si dupa aia sa is sterg bine-bine cu prosopul si ies in curte la soare iar intre tim ce el se usca ma pun la plaja sau imi iau laptopul cu mine in curte saucitesc ceva si stau cam 30 minute ps al meu este scurt cam pana la umeri si intimp ce stau la uscat mil si ciufulesc decateva ori tare tare eu nu mi-l piapta ca o sa se usuce naspa pieptana asa ca il scutur si il ciufulesc bine de tot si il la pe el sa se deca in ce directie vrea!

| MisteriousGirl6868 a răspuns:

Cel mai bine e sa-l lasi liber sa se usuce.eu cam asa fac si e foarte ok, dar doar ca putin se onduleaza.

| Partek a răspuns:

Pai cel mai bine este sa-l lasi liber pentru ca asa se usuca natural si este mult mai fin asa. o sa vezi si tu.