| Gabriela30102002 a întrebat:

Este bun șamponul cu cofeină pe păr vopsit?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Briannaa12 a răspuns:

Bună! Șamponul cu cofeina e foarte bun pentru fortificarea parului și stoparea căderii acestuia. Singurul rău pe care îl poate face un șampon cu cofeina unui par vopsit este închiderea culorii parului, dar având în vedere faptul ca sigur nu are o concentrație foarte mare, sunt șanse de 90% sa nu îți închidă culoarea parului. Totuși, e puțin riscant dacă ești blonda, s-ar putea sa observi o ușoară intunecare a culorii. Dacă ești roșcată n-ai probleme, nu s-ar observa mai nimic. Dacă ești satena sau bruneta chiar e bine, șamponul ăsta ar putea menține mai vie culoarea. Deci, având în vedere faptul ca șampoanele astea n-au cofeina cu tona, e foarte puțin probabil sa acționeze ca un nuanțator și sa-ti modifice culoarea actuală. Singurele rezerve le am cu parul blond, acolo s-ar putea sa fie mici probleme. Poți oricum încerca să speli o singura șuviță și sa vezi cum rămâne după spălare, deși dacă e sa fie efecte alea se cam vad în timp. Oricum, per ansamblu nu cred ca vei avea nicio problema și ca îl poți folosi cu încredere. A, dacă îți puneai ceașca de cafea în cap, da, aia era altceva, aia chiar îți colora parul, se folosește pe post de vopsea naturala, dar așa... Riscul e aproape de zero, mai ales ca ele (șampoanele astea) sunt special concepute astfel încât sa nu creeze nemulțumiri legate de modificarea nuanței parului.In rest, nu face niciun rău, nu scoate vopseaua din păr, n-am auzit niciodată sa fie contraindicat șamponul cu cofeina persoanelor vopsite. Bafta, sper ca te-am ajutat happy.

1 răspuns:
| zurick a răspuns:

Mai bine iei unul pentru păr vopsit care să se ocupe de protejarea culorii un timp mai îndelungat