Pe vremea cand eram copil era o rusine sa porti sandale fara sosete. Rolul sosetelor este de a opri murdaria sa se depuna pe picior, de a absorbi transpiratia si a proteja astfel piciorul. Mai mult, se zice ca picioarele sunt urate si n-ar trebui sa se vada. Astazi s-a ajuns la situatia in care se poarta si pantofii fara ciorapi desi este o idiotenie. Idiotenie pentru ca picorul transpira si pantoful se murdareste mai repede. Iti dai seama ce urat arata piciorul daca te duci la o prietena si pentru ca este noroi afara trebuie sa te descalti?
Anormal, nu, comparativ cu alte "aberatii". Dar este de un prost gust desavarsit!
Este considerat inestetic. Dar nu te opreste nimeni, vad destul de multi oameni care poarta si daca tu te simti confortabil asa nu vad nicio problema.
Vad ca esti baiat. Dupa parerea mea, sandalele barbatesti nu merg cu sosetele. Dar daca tie iti place, cine te opreste sa faci ce iti doresti?
Nu stiu daca cuvantul corect e "anormal" dar combinatia aceasta arata urat si indica lipsa de bun gust.
Pentru Salontanul: Nu a fost niciodata rusine sa porti sandale fara sosete, dar candva nu era rusine nici sa porti aceasta asociere. Era ceva normal, mai ales la copii.
Spui ca rolul sosetelor e sa opreasca murdaria. E mult mai urat praful depus pe sosete, mai ales daca sunt albe, decat pe picior. Sa nu mai spunem ca daca te prinde ploaia sau calci intr-o balta si stai cu soseta uda pe picior e mult mai daunator decat daca piciorul ar fi lasat sa respire.
@ Lioioana. Te rog frumos sa nu-mi dai lectii. Pun pariu ca sunt mai batran ca tine si stiu ce vorbesc.