| Andreei555555 a întrebat:

Este ceva anormal să porţi șosete cu sandale?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pe vremea cand eram copil era o rusine sa porti sandale fara sosete. Rolul sosetelor este de a opri murdaria sa se depuna pe picior, de a absorbi transpiratia si a proteja astfel piciorul. Mai mult, se zice ca picioarele sunt urate si n-ar trebui sa se vada. Astazi s-a ajuns la situatia in care se poarta si pantofii fara ciorapi desi este o idiotenie. Idiotenie pentru ca picorul transpira si pantoful se murdareste mai repede. Iti dai seama ce urat arata piciorul daca te duci la o prietena si pentru ca este noroi afara trebuie sa te descalti?

8 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

Anormal, nu, comparativ cu alte "aberatii". Dar este de un prost gust desavarsit!

| Freya1 a răspuns:

Nu este anormal dar nu se mai poarta acum asa

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Este considerat inestetic. Dar nu te opreste nimeni, vad destul de multi oameni care poarta si daca tu te simti confortabil asa nu vad nicio problema.

| Nevroza a răspuns:

Sosetele cu slapi merg bine.

| RoxanaMakeupArtist a răspuns:

Vad ca esti baiat. Dupa parerea mea, sandalele barbatesti nu merg cu sosetele. Dar daca tie iti place, cine te opreste sa faci ce iti doresti?

| Lioana a răspuns:

Nu stiu daca cuvantul corect e "anormal" dar combinatia aceasta arata urat si indica lipsa de bun gust.
Pentru Salontanul: Nu a fost niciodata rusine sa porti sandale fara sosete, dar candva nu era rusine nici sa porti aceasta asociere. Era ceva normal, mai ales la copii.
Spui ca rolul sosetelor e sa opreasca murdaria. E mult mai urat praful depus pe sosete, mai ales daca sunt albe, decat pe picior. Sa nu mai spunem ca daca te prinde ploaia sau calci intr-o balta si stai cu soseta uda pe picior e mult mai daunator decat daca piciorul ar fi lasat sa respire.

Răspuns utilizator avertizat
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

@ Lioioana. Te rog frumos sa nu-mi dai lectii. Pun pariu ca sunt mai batran ca tine si stiu ce vorbesc.