Poi poti sa mai pui : carduri, poza cu tine sau cu cineva drag, calendar, plasturi.(daca se intempla sa te tai sa-i ai tot timpul cu tine
), buletinul, bilete, cartela de metrou, carte de vizita
Ce altceva decat :
Buletinul, credite bancare, date personale, pasaportull.
Pai cum ce un buletin un certificato iconita si o fotografie cu tine si poti atasa si brelocuri orice
Portofelul-in franceza :port feuille-poarta foi.In concluzie, in el poti sa porti orice sub forma de " foi"-carduri, notite, rezete, bonuri de casa, adrese, carti de vizita, un biletel de dragoste, o mica rugaciune, si mici obiecte de "cult"-cruciulita, amuleta, inel, etc.
De exe***u eu in portofel am banii - de hartie + maruntisi
cardurile, buletinul, o iconita, am niste bilete din o vacanta pe care le tin ca amintire (sunt mai sentimentala) am o agrafa de par
si carnetul de student.
Eu am... carduri, niste bonuri, abonamentul ratb, abonamentul la metrou, permisul de conducere (just in case), actele toate (desi ar trebui separati banii de acte ca daca ti se fura, ala esti) si mai mai o poza mica.
Pai buletinul, cardul, o poza(daca vrei
), biletul de autobuz(abonamentul), un calendar, orarul, si poti agata un breloc la el.
O iconitza, si eu mereu imi pun un medicament ceva de dureri mai ales de maseaaaaaaaaaaa
o poza cu cineva drag, buletinul care e necesar normal carte de vizite