Pai ma gandeam ca acei oameni cheliosi si asa am auzit ca s-au tuns la zero si de aia nu mai le creste parul
si de acea am intrebat ca sa stiu daca pot sa imi fac dungile acealea cu nr 0 si sa creasca par si mai astept niste raspunsuri mai caut si pe net informatii ca mai bine ma asigur nu sa raman cu dungile alea pe viata
Cei care se tund la 0 probabil ca sufera de alopecie(chelire) prematura de care oricum nu cred ca vei scapa nici tu intr-un viitor indepartat :)) si de aceea au ales sa scape de tot parul ca sa nu arate asa
http://www.google.com/......tp?/imgres
Multumesc tuturor! funda a castigato dupa regula mea primul raspuns corect funda urmatori evaluare (vot) inteligent si/sau folositor
Pai avand in vedere faptul ca parul este doar tuns ca si cum te razi cu masina de tuns in cap doar ca iti faci doar lini din alea in cap parul v.a mai creste inapoi dar doar dupa un timp ca si parul normal. Sper ca ti.am fost de ajutor.
Sper sa ai dreptate ca altfel daca merg pe mana voastra si raman cu dungile alea mereu in timp va arata mereu daca nu creste inapoi parul
daca se poate sa imi zici de ce acei oameni cu chelie nu mai cresc parul prin raspunsul tau am inteles ca daca dau cu masina fara plasticurile alea adica 0 creste parul inapoi. deci nu e adevarata chestia cu daca te tunzi cu zero ramai chel?
Pai le cresc si lor parul numa ca daca se tund din saptamana in saptamana n.are cum.Si n.ai cum sa ramai chel pe veci.Mai cunosc oameni care s.au tuns la 0 si le.o crescut parul inapoi
Multumesc pentru raspuns
Sper sa ai dreptate
tu esti al treilea care imi zice ca creste inapoi deci am mai multa incredere ca creste inapoi