Vreau si eu sa intreb...cam ce se mai poarta anul asta? Si daca stiti cumva niste metode de a avea picioare, fund atragatoare/atragator? Multzam!
 Vreau si eu sa intreb...cam ce se mai poarta anul asta? Si daca stiti cumva niste metode de a avea picioare, fund atragatoare/atragator? Multzam!					
					Http://www.youtube.com/view_play_list?p=51BD292895B9F0DE
Invata exercitiile din filmuletele de mai sus. Odata invatate, iti vor lua doar 20 de minute sa le faci, iar rezultatele sunt excelente. Evident, nu dai spargere la McDonalds si dup-aia faci exercitii intr-o disperare, pentru ca nu va merge si nici nu trebuie sa te infometezi. Daca mananci normal, eviti sucurile acidulate si faci exercitiile date de mine, ai sa-ti modelezi corpul frumos. Succes!

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Dap stiu eu  ai o bicicleta pe acasa? role? mergi in parc  si sa vezi ce fund si picioare trendy o sa faci. sau...
 ai o bicicleta pe acasa? role? mergi in parc  si sa vezi ce fund si picioare trendy o sa faci. sau...
 ai un fratior? un nepotel? mergi in parc cu el. o sa te alerge destul cat sa faci niste muschiuleti sa arate bine
 ai un fratior? un nepotel? mergi in parc cu el. o sa te alerge destul cat sa faci niste muschiuleti sa arate bine Economic, ecologic si sanatos pe deasupra
 Economic, ecologic si sanatos pe deasupra si acum ca  e cald afara merg salatele si mancarurile usoare...hm? incerci?
 si acum ca  e cald afara merg salatele si mancarurile usoare...hm? incerci?  succes
 succes

Kqnfiwbcin întreabă: