| akcentdiana a întrebat:

dau funda, ....cum pot creste in inaltine? foarte multe fete sunt mai inalte decat mine si eu sunt micuta pe langa ele, cum ma pot inalta? dar fara inot sau basket

Răspuns Câştigător
| AsTheLove a răspuns:

Draga akcentdiana,
Este o problema pe care multe fete si-o pun in ziua de astazi.Multi probabil iti propun sa porti tocuri, dar asta nu e solutie.De fapt cauzeaza mai mult rau.Ce iti spun eu e ca poti creste foarte mult cat esti mica apoi sa te cam opresti dupa perioada ciclului.Dar nu te ingrijora! Tu vei mai creste.Dar acum depinde si de genetica parintilor tai, adica:daca ei sunt mici si tu vei mai mica de statura. Daca sunt mari si tu vei fi cu o statura frumoasa.
Totul depinde de genetica!
Si, da, ti-as recomanda si un sport(daca vrei).Nu neaparat inot sau basket.Nu.Poti face orice alt sport preferi(daca preferi).

Multa bafta!:* :*
AsTheLove

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tocuri inalte, altă soluție nu ai.

| onasis1961 a răspuns:

Prin sport:Inot, volei, baschet sau cel putin tractiuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa comanzi tu corpului cat sa creasca.
El va cresti exact cat este 'programat' genetic sa creasca.
Unele exercitii fizice sau tipuri de sport (chiar daca vad ca nu te incanta ideea) pot ajuta putin, dar in general nu iti poti modifica inaltimea cu mult.

| DxDoarEuxD a răspuns:

Exercitiile de stretching sunt o optiune foarte buna daca vrei sa cresti in inaltime, alergatul iar, e foarte bun, ideea tine de articulatii.In rest trebuie sa contactezi un medic daca e ceva mai serios pentru ca nu te poti lua dupa gura lumii happy

Răspuns utilizator avertizat
| DianaaGabrielaa a răspuns:

Si eu sunt mai scunda, dar asta nu inseamna ca pot creste peste noapte 5-10 cm. Odata cu trecerea timpului vom creste, cu totii.

| onlycupcakes a răspuns:

Pai da, si tocuri dar totusi nu poti comanda corpului big grin

| Coryncyk a răspuns:

Buna, deci am si eu aceeasi problema. si am cautat pe net ceva exercitii. cite 8 min. pe zi si cei care comentau ziceau ca s-au inaltat cite 2 cm in aproximativ 3 saptamini, eu nu am incercat ca sunt cam lenesa la exercitii. Uite aici linkul http://www.youtube.com/watch?v=craYP5K6Km0. Imi zici si mie daca merge.

| Ioana2008v a răspuns:

Asteapta putin pentru ca in curand o sa fii mai inalta decat ele... depinde si de genetica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Numai practicând sporturi de înălţime cum ar fi înnotul, baschetul sau voleiul.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Nu te mai ingrijora de asta. Fetele trebuie sa fie mici si plapande, nu inalte cu aproape 2 m. Esti bine asa cum esti, si eu sunt mai micuta si ma mandresc cu asta!