Salut! Am citit răspunsul anterior și e complet eronat, fără supărare către persoana care a scris. Dacă e sa o luam după roata culorilor și despre faptul ca nuanțele opuse se anulează una pe alta, movul anulează tonurile de galben. Ca sa menții parul gri și sa fie lipsit de zone/pete gălbui, trebuie sa folosești șampon mov care e special pentru par blond/ gri, evident. El doar pentru ca are culoarea mov, nu înseamnă ca ti-l face direct mov. Repet, pur și simplul acei pigmenți sunt special formulați ca sa neutralizeze galbenul din par, nu sa îl facă mov. Bine, doar dacă îl ții prea mult samponul in par, e posibil sa dea intr-o tenta movie parul după, dar la spălat se duce fără probleme. In general sa ții samponul 5 minute in par. Dar nu mai mult de 10. Dacă vrei și o recomandare buna de șampon silver ti-l recomand pe cel de la Fanola, No yellow shampoo. Îl folosesc de aproximativ 3 ani și sunt complet mulțumit de el. Dar dacă vrei unul mai pe buget, ti-l recomand pe cel de la loncolor care e in jur de 15-20 de lei dacă nu ma înșel. Îți recomand sa folosești samponul și cu puțin balsam de par sau masca pentru ca samponurile de genul tind sa usuce parul. Sau poți doar sa te speli cu el și după sa folosești un balsam sau o masca. Eu așa fac. Sper ca te-am ajutat și dacă mai e ceva ce ai vrea sa ma intrebi legat de asta, chiar te rog sa îmi scrii. Numai bine!
Mersi mult! Am 3-4 zile ca m-am vopsi și au apărut tente mici de galben. dar. Nu se observa dacă nu ești atent. Dar o sa folosesc șampon mov mâine. am unul profesional. mersi de răspuns! Funda!
Samponul mov este pentru par mov, doar pe acela il face mai frumos, lucios si longeviv, deoarece contine si culoare in el.
Nu poti folosii sampon pentru par mov cand te-ai facut gri la par, trebuind sa folosesti un sampon fara culoare, dar pentru par vopsit.
Da. Dar m-am spălat cu el și îmi da o culoare mai faina la par
Bravo, deci ti l-ai facut mov-gri!
Șamponul acela mov nu ii neaparat pentru parul vopsit in mov.De ex eu după ce m-am făcut un fel de blond deschis in cap frizerul la care am fost mi-a spus ca după ce aplic șamponul normal și ma clătesc pot după sa aplic șamponul acela mov și sa stau cu el max 3 min ca acel blond deschis pe care mi l-am făcut sa nu iasa intr-un blond galben urat.(sper ca înțelegeți la ce ma refer?)
Ma rog, trebuei sa fie ceva nou de care nu am auzit.
Eu stiu clar ca sunt vopsele care contin si culori, ca sa le mentina vii pe cele cu care te-ai facut pe par, in special pentru mov si rosu, iar cand ai spus de samponul mov, am crezut ca este acelasi cu ce stiu eu.
Gri. Și unul destul de frumos