| xDicsii a întrebat:

Stiti cataloage la care pot fi reprezentanta? Am implinit varstra de 14 ani
Funda

5 răspunsuri:
| ellanarcisa a răspuns:

La 14 ani poti fi doar la lady"s si avon, din cate stiu, dar cu buletinul unei persoane mai mari de 16 ani poti fi si la alceva.

| axeldavid a răspuns:

Avon,oriflame scrie pe google si vezi cum te inscrii.multa bafta

| mikaguapa a răspuns:

Pai puteai sa fi demult timp, deoarece trebuie sa ai varsta de 18 ani,si daca nu ai iti faci pe numele mamei tale,eu asa mi-am facut. pai poti fi la avon(eu sunt)sau oriflame,, dar eu iti recomand avon, este mai convenabilwinking sper ca te-am ajutat pup

| mihaelamiki96 a răspuns:

Buna! ai putea fi reprezentant la oriflame cu un buletin al mamei al tatalui sau al orcarei persoane trecuta de 16 ani! la oriflame castigurile sunt bune castigi intre 23% si 40% in functie de valoarea comenzi. daca ai comanda de 500 de lei platesti doar 300 de lei si restul de 200 iti raman tie :* pentru mai multe detalii uite id meu : mysumyhaela

| RuxiiRawrr a răspuns:

Buna,eu sunt la Lady's...preturile sunt conevabile, dar daca vrei sa fii reprezentant trebuie sa te faca cineva.La Lady's sincer,preturile nu sunt ca la Avon, sincer preturile difera si sunt foarte bune produsele, mi-am luat un ruj a tinut mai mult de 8 ore.
Eu sunt pe numele mamei mele si am 12 ani.Mi-au trebuit doar idul, parola si am primit un mesaj de inregistrare.
Dupa ce ai ai o comanda de 100 lei(de exemplu) preturile de la produse scad cate putin, eu luna trecuta am comandat de 150 de lei, am primit vreo 25 de monstre,sa-ti spun ceva,sunt parfumuri scumpe in alte sticle, eu aveam OutSpoken by Fergi si intr-o sticla era acelasi parfum.
Parerea mea e ca se merita, nu te fura ca la Avon si am fost si acolo reprezentanta.
PS:Trebuie sa comanzi si vei primi catalogul(cea mai mica valoare este de 10 lei)si daca cumperi de 100 lei, taxa de transport nu costabig grin, daca vrei sa-ti spun mai multe da-mi un mesaj sau adauga-ma la prieteni.
O zi buna! Funda?puppy dog eyes