Mi se pare foarte misto!
nu stiu mie nu mi se pare!
Mie`mi zic Alexutsa grasunika!
Si nu ma deranjeaza asa tare! 

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

PAi vei putea scpaa de ea in felul urmator
ITi schimbi numele de la hi5 sau fecebook intr-o porecla draguta. APoi rogi prietenele sa te strige asa si pe restul lumii. Daca sa gesesti cineva sa iti zici tot asa ii spui "tu nu ai ceva mai bun de facut? nu vezi ca nimeni nu te baga in semaa? vezi de numele tau " spuenel chestii de genu fara sa le dai importanta ushr uhsor vor auzi toti noua ta porecla si gata :d se vor obishui cu ea
 spuenel chestii de genu fara sa le dai importanta ushr uhsor vor auzi toti noua ta porecla si gata :d se vor obishui cu ea
funda:*? 

Spunele si  tu numele de ex[AnaZapacita] sau chiar[AnaBanana] si o sa iti spuna sigur :'"Nu mai imi spune asa ca nu imi place"apoi tu raspunzi"Tie ce nu iti place altuia nu ii face  "
"

Vad ca iti place din moment ce ti'ai nicknameul asa
pai. pur si simplu nu mai raspunzi la porecla asta si gata 

Aha. Tu vrei sa scapi de porecla ta. adica. "CarlitaZapacita". Ok Ok. Dar daca vrei sa scapi de ea, aia inseamna sa nu iti pui numele asa la hi5/ facebook / etc. De exemplu  cum ai numele acum la TPU.  Intelegi draga CarlitaZapacita?  Apoi, spune-le celor din jurul tau care te striga asa, sa-ti spuna pe nume, deoarece, nu-ti mai place sa te auzi strigata "Carlita Zapacita". Daca continua, ii ignori, nu ii bagi in seama, in scurt timp vor inceta. 

Mda...tot timpul e asa intr-o clasa!  Si eu am trecut prin asta si stii cum a trecut? Nu le dadeam satisfactie! cand ma porecleau zambeam si mergeam mai departe, sau chiar radeam cu ei 

Ei bine, cum sa SCAPI DE EA NU STIU la mine a trecut faza de cand radeam cu ei. Poate colegii tai fac asta pentru ca tu reactionezi nervos si lor le place asta
 la mine a trecut faza de cand radeam cu ei. Poate colegii tai fac asta pentru ca tu reactionezi nervos si lor le place asta 
  pur si simplu nu trebuie sa te superi, ai sa vezi ca ai sa scapi mai repede decat credeai
 pur si simplu nu trebuie sa te superi, ai sa vezi ca ai sa scapi mai repede decat credeai  :*:* BAFTA!
:*:* BAFTA!

Nu avem cum sa te ajutam, din cate stim, suntem doar pe internet, nu si in viata ta reala. Plus ca nu ai precizat de ce te striga asa.
					Mie-mi spui!
mai nu cred ca te ajuta foarte mult dar, totusi, sa iti impartasesc un mic secret 
Si mie mi se spune NELA! de foarte mult timp, aprx 4-5 ani 
Colegilor le-au venit sa imi spuna asa
la inceput, la fel ca si tie, mi se parea jenant si cand ma striga cineva ma simteam frustrata si nu imi placea de loc.Plus ca uneori, persoanele care nu ma cunosteau(si s-a int de nu stiu cate ori) credeau ca asa ma cheama, de imi spun toti NELA.
Dar m-am obisnuit cu ea, nu am ce-i face! S-au ob si pr cu ea, pana si parintii 
Porecla ta nu este chiar asa de jenanta pe cat pare.Aidca poate parea ciudata CARLITAZAPACITA, dar este prea lung, si sigur nu va dura mult. Vor gasi ei alta, una mai scurta care poate iti va placea
Pana atunci, eu zic sa te multumesti cu asta, si sa te bucuri ca nu e una ciudata(

Incearca sai ignori, sa nu te uiti, sa te faci ca nu-i auzi atunci cand te striga asa, da nu inteleg de ce tiai pus usernameul asta daca te deranjeaza.
ionika_5002 întreabă:
kittycouture întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă: