| Ayna a întrebat:

Vreau sa imi vopsesc parul, dar mi-e frica sa nu dau gres.Nu am fost vopsita niciodata...
Cine a avut asemenea experienta, ce imi propuneti? Il vopsesc sau sa mai astept?

Răspuns Câştigător
| Alexandra_8894 a răspuns:

Buna!
Daca nu esti sigura pe tine poti incerca sa te vopsesti virtual pe http://www.taaz.com/ sa vezi cum iti sta si daca iti place, dar eu zic sa nu te vopsesti pentru ca o sa-ti strici parul. Nu stiu, nu vreau sa te influentez dar asta e parerea mea. Numai bine!

4 răspunsuri:
| miha90z a răspuns:

Incearca cu un nuantator prima data sa vezi daca iti place, pentru ca se duce la spalat. happy

| pwp a răspuns:

Eu zic sa mai astepti!
poti cumpara un nuantator care se sterge la 2-3 spalari! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din a 5 a ma vopsesc, acum sunt a 8 a, am avut toate nuantele posibile in cap.
Acum ia ghici happy, imi vreau culoarea naturala laughing.
Si cum saracutu meu par a trecut prin multe culori sa astept sa se duca culoarea nu e o solutie pentru ca nu merge laughing. Eu ma spal in fiecare zi de un an, si tot nu se duce prostia asta de culoare.
Deci trebuie sa astept sa imi creasca 40 cm, si daca e diferenta mare trebuie sa tund portiunea vopsita frustrated.

Deci mai bine natural, gandeste'te bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@pup, cine te'a mintit?
Eu am avut parul roz, facut cu nuantator, doua luni, a trebuit sa il tund scurt frustrated.
Prietena mea de abia dupa 3 luni asa a revenit cat de cat la culoarea naturala, inca are tenta de roscat.