TPU Blog

arthurPe Arthur cu siguranta il stie toata lumea! Noua nu ne place de el  neaparat fiindca e atat de activ (chiar foarte activ!) sau atat de popular, ci pentru ceea ce scrie.

Ne place ca da raspunsuri argumentate, ca ajuta in stanga si-n dreapta, ca stie sa ofere contra argumente in loc de injurii si ca respecta ce ne-am propus noi de la TPU.

Ii multumim ca ne e alaturi si admiram ca scrie cu diacritice ( 😀 )!

Echipa TPU.ro

133 thoughts on “Arthur este noul Expert TPU.ro!

  1. Bro, te lasa memoria. Aia era bitter, gagica lui arthur. Se dadea la nebundupamine.

  2. PS: Pentru cei foarte interesaţi de viaţa mea personală ,promit că în viitor voi scrie o carte , cu titlul : Viaţa şi aventurile regelui Arthur la curtea TPU .
    O să mă interesez dacă o vreţi tip spovedanie sau documentar .
    Aştept din partea voastră o listă cu întrebările ce vă macină , gen : – ce lenjerie de corp port ?
    – ce mănânc atunci când nu mănânc ?
    – în ce fel fac dragoste cu prietena ?
    – câte minute îmi petrec la toaletă ?
    Chestii din acestea , de interes general , şi care ajută mult userii TPU .
    Mai propun pentru voi şi un radio online : Radio şanţ , şi un editorial : Bârfa zilei .
    Aştept propuneri . Grijă mare la cei cu hipertensiune să nu păţiţi ceva pentru care să mă simt răspunzător .
    O seară bună!
    Acelaşi Arthur

  3. @Arthur, felicitări … fată!
    Vezi dacă ai ajuns “expert” – ţi s-a schimbat şi sexul!
    Guys, lămuriţi-mă – e băiat sau fată:)) ?

  4. Uuuuuuuuuuu,”Arthur”, m-am convins ca Bro si Cristina au dreptate! Esti fata,femeie! Ce este asa mare secret??? Ti-e rusine cu asta? Uite o intrebare la care ai raspuns:
    Eu nu ma duc la Mall:))..sunt un specimen rar de fata:D:)) postat la 31 August 2009 0:08
    Raspuns la intrebarea:
    Aceasta intrebare e pentru FeTe… Cand va duceti prin Mall-uri zilnic, cumparati ceva?,,sau doar va plimbati?
    Sa sti ca si pe mine m-au decomspirat altii aici!

  5. Uuuuuuuuuuu,”Arthur”, m-am convins ca Bro si Cristina au dreptate! Esti fata,femeie! Ce este asa mare secret??? Ti-e rusine cu asta? Uite o intrebare la care ai raspuns:
    “Eu nu ma duc la Mall:))..sunt un specimen rar de fata:D:))” postat la 31 August 2009 0:08
    Raspuns la intrebarea:
    “Aceasta intrebare e pentru FeTe… Cand va duceti prin Mall-uri zilnic, cumparati ceva?,,sau doar va plimbati?”
    Sa sti ca si pe mine m-au decomspirat altii aici!

  6. Văd că nu puteţi dormi din cauza identităţii mele sexuale . Cu toate că nu cred că ar trebui să vă pasioneze atât de tare acest lucru . Vă răspund totuşi . Contul a fost făcut de prietena mea , care a activat pe el o vreme , ulterior l-am preluat eu şi s-a sesizat imediat acest fapt . Am şi specificat acest lucru în câteva răspunsuri de-a lungul activităţii pe TPU .
    A, apropo, salutări şi de la BitterSweet . Dacă vă e dor de ea puteţi să-i vizitaţi blogul .
    Noapte bună !

  7. Păi Arthur…a , chiar tu spuneai mai sus ceva care îţi contrazice ultima declaraţie (recunosc că mă amuză)

    Arthur Says:
    June 12th, 2010 at 9:47 pm
    PS: Pentru cei foarte interesaţi de viaţa mea personală ,promit că în viitor voi scrie o carte , cu titlul : Viaţa şi aventurile regelui Arthur la curtea TPU .
    O să mă interesez dacă o vreţi tip spovedanie sau documentar .
    Aştept din partea voastră o listă cu întrebările ce vă macină , gen : – ce lenjerie de corp port ?
    – ce mănânc atunci când nu mănânc ?
    – în ce fel fac dragoste cu prietena ?
    aventurile regelui Arthur … care merge la mall, este un specimen rar de fată, în ce fel face dragoste cu prietena … E cam ciudat, tebuie să recunoşti!

    P.S Iar m-ai făcut să râd cu lacrimi.

  8. Încă nu v-aţi hotărât în privinţa sexului ?
    @Roby67 , ai descoperit cumva posibilitatea teleportării ? Ţin să te informez că aceste ghiduşii sunt de mult fumate de cei care se ocupă de site , iar localizarea utilizatorului este foarte uşor de depistat . Uităte la utilizatori suspendaţi şi vezi câţi au păţit-o .
    E uşor să jigneşti în necunoştinţă de cauză .
    Aţi dus cu voi una din frumoasele caracteristici ale poporului român ( invidia ) până şi pe meleaguri străine . Ranchiuna şi capra vecinului văd că nici nemţii nu reuşesc să v-o scoată din cap . Sunt bine bătute în capul unora şi din păcate cel care poate remedia situaţia este nu doctorul , ci popa .
    Vă agitaţi atât de parcă v-aş fi furat boii de la bicicletă . E trist că până şi un biet personaj virtual vă polarizează în halul acesta . Aceasta este societatea românească în mic , din păcate , cu aceleaşi tare de care nu poate scăpa . Stau şi mă întreb câţi nu au putut dormi din această cauză noaptea trecută .
    Pentru tot ce am făcut pe TPU , consider justă această numire , iar celor care nu sunt de acord cu acest lucru , asta e , locuri de expert mai sunt destule , stocul de fundiţe nu s-a epuizat , timp aveţi berechet pentru a răspunde , mai rămâne doar să culegeţi laurii .
    Eu nu vă port ranchiună şi vă doresc tuturor celor care chiar dacă nu cunosc codul bunelor maniere , să ajungă în chenar portocaliu . O să fie aici o mica problemă cu comuniştii , legat de culoare , dar asta e .
    Acest adaos la avatar , nu mă schimbă cu nimic , am fost şi am verificat dar nu mi s-a mărit salariul . Pe drum lumea nu întoarce capul dupa mine , nu mă ovaţionează când apar în public . Şeful nu şi-a schimbat atitudinea faţă de mine chiar dacă i-am comunicat că am ajuns expert , prietena mea nu a picat în extaz , iar concediul în care voi pleca trebuie să-l plătesc tot până la ultimul bănuţ .
    Atunci pentru ce atâta răutate, atâta intoleranţă ?
    Cui prodest?

  9. heyy!!!!!!!!
    GATA!stop!GAme overrrr!
    pe bune!chiar nu v-ati plictisit?
    hai sa nu mai aruncam cu critici in stanga si in dreapta!
    ATI UITAT?
    suntem TPU!!!!!!!!!!
    adica unul pentru toti ….si TOTI PENTRU UNUL!
    deja nu mai e amuzant!de ce va certati intre voi?
    Fiecare e cu conceptiile lui!nu le putem schimba noi!
    A

  10. Asa ca va rog!lasa /tii si pe ceilalti sa existe!
    Fiecare are defecte si calitati!
    Nimeni nu e perfect
    Asa ca impacati-va ok ?

    😀

  11. Se vede ca suntem romani =))
    @cristina,imi recunosc greseala,cuvantul ”mai” nu avea ce cauta in fraza aia.Si nu e vai de capul meu,e vai de capul celor care se baga ca musca-n lapte.

  12. Bravo,felicitari!

    Dar vad,ca nu prea te place lumea pe aici,ce naiba le-ai facut? :))) Ca vad ca se cearta din cauza asta… Pt ca ajunsasi expert… Sincer chiar si eu ma intrebam cand vei ajunge expert,chiar o meritai!

    P.s. Nu-i baga in seama pe invidiosi! Ca nu merita!

  13. Aoleu frate!Aşa vă certaţi de parcă Arthur a ajuns la conducerea României.Chill oameni buni,e doar un chenar portocaliu.Imediat o să ne trezim că ne dă careva în cap pe stradă.Dacă vede James Wong discuţia asta sigur o să’i vina vreo idee pentru Final destination 5.

  14. voi astea care comentati nu sunteti decat niste ciudosi!
    Mare majoritate din voi cersiti fundite pe site si aici va dati cocosi!
    in realitate toti aspirati la titlu de expert, iar cand este o alta persoana numita in locul vostru faceti spume!
    Sa va fie rusine si ar trebui sa invatati sa apreciati munca si reusitele altora.

    Sincere felicitari la toti experti TPU!

  15. Buna!
    In primul rand il felicit pe Arthur,sau Arthura? Ce conteaza? Tot cineva raspunde la intrebari iar acel cineva merita titlul de expert.
    In al doilea rand comentati voi dar comentati altundeva,nu unde scrie T-P-U. Sau la voi e N-P-N (niciunul pentru niciunul)?
    Toti pentru unu. Ieri a fost toti pentru elianna,mumoasa etc. si azi e toti pentru arthur. Chestia e ca noi cand ,,comentam” expertul ajungem deja la culoarea chilotilor si la discutia ,, F sau M?”.
    Nu conteaza daca arthur e fata sau baiat,cum am zis tot cineva raspunde,deci merita titlul de expert.

    Stiu ca multi nu o cititi ce am scris eu si multe alte persoane pozitive,dar Arthur e tot calm,fapt prin care intelegem ca il doare in locul incercuit pe buletin F sau M de parerile negative ale voastre!

    A facut si el greseli,toti am facut, dar am ajuns buni si de ce credeti ca Raluca ne face experti,ea fiind foarte severa.

  16. Mai bine mai tarziu decat niciodata: Felicitari Arthur!
    Am mai spus-o la unele postari, mi se pare ca, uneori si pentru unii, conteaza mai mult exhibarea unor frustrari si exprimarea unor sentimente negative decat postarea la obiect.
    La multi ani si sanatate Arthur si s-auzim numai de bine!

  17. Super asta. Mai, sint convins ca toti au dormit excelent si uitasera de toata tevatura de aici pina sa intre pe blog sa vada ce mai e nou. Nu i-a pasat nimanui daca esti fata sau baiat (sau daca ai chilotzi roz ori albi, asa cum promiti tu mai sus ca o sa ne informezi). Desigur, asta pina sa vada cum negi cu atita vehementa. Privitor la preluarea contului altcuiva, puteai foarte bine sa-ti faci tu un cont al tau, daca era asa cum spui, nu era necesar sa preiei contul prietenei tale. Eu sint convins ca esti fata, pentru ca ai postat asa de la inceput si pe deasupra citind postarile, asemanarile dintre Arthur si BitterSweet sint prea mari. E clar ca tu te joci, fiind cind fata, cind baiat. Fireste ca asta nu are nici o legatura cu numirea ta ca experta, Raluca nu a tinut cont ca esti fata sau baiat cind te-a numit ci a facut-o pentru ca asa a vrut. Oricum, eu ramin la convingerea ca tu doar te joci dindu-te cind fata cind baiat. So what? Nu se supara nimeni, in fond e dreptul tau sa te joci ;))

  18. off …
    @Bro….sa inteleg ca nici tie nu-ti pasa?bravo!
    nici mie!
    Deci putem sa uitam?!!!!!!
    de tot episodul asta!
    Expertilor ma bazez pe ajutorul vostru!
    Ca eu nu prea pot sa fac nimic…:D
    eU DOAR vreau liniste si pace pe tpu!
    😀

  19. @luz, te lupţi cu morile de vânt, îţi spun eu. Nu se ceartă nimeni, nu te mai ambala. Sunt oameni maturi şi îşi pot rezolva singuri problemele, stai liniştită.
    Bucură-te că pe aici s-au postat replici în limita bunului simţ, dacă-ţi arăt eu un mesaj privat primit azi (sau să zic mai multe?)… ;;). A comentat experta :>. :))

  20. Arthur e amuzant nu am nimic cu el.
    BitterSweet ma enerva!Imi zicea in privat ca vrea fundite!

  21. @BRO Voi dormiţi toţi împreună , cei din gaşcă ? Pentru că altfel nu ai avea cum să ştii ce fel de somn au avut ceilalţi .
    Pentru a încheia acest subiect vă las libertatea de a alege , rege sau regină , Arthur sau BitterSweet . Acum sunteţi mulţumiţi ?
    Cred că în definitiv nu contează dacă sunt Margaret Teacher sau Silvio Berlusconi , ci contează ajutorul pe care îl ofer celor care solicită răspuns la o anumită problemă .

    PS : @Deagle vezi că sunt 3 utilizatori actuali cu acest nume , plus cel vechi al prietenei mele . Mă îndoiesc că ea ar fi făcut acest lucru .

  22. Pentru administrator: De cind datele de identificare sint subiect de discutie : “@Roby67 , ai descoperit cumva posibilitatea teleportării ? Ţin să te informez că aceste ghiduşii sunt de mult fumate de cei care se ocupă de site , iar localizarea utilizatorului este foarte uşor de depistat . Uităte la utilizatori suspendaţi şi vezi câţi au păţit-o .” sa cum face acest user artur ???

  23. Bitter, sau Arthur. Despre ce gasca vorbesti fata? Si pe urma tu stii romaneste? Uite, iti dau citatul asta “Mai, sint convins ca toti au dormit excelent…” Daca esti atenta la nuanta ai sa vezi ca am PRESUPUS ca nu si-a batut nimeni capu cu sexualitatea ta. Si sint convins ca nu intereseaza pe nimeni, nici daca erai Berlusconi nu interesa pe nimeni. Apropo, ai ales prost exemplul cu Berlusconi, care e perceput ca fiind un mosneag ramolit, afemeiat si retardat. Daca nu stii de ce, cauta pe youtube sa vezi gafele lui Berlusconi fata de inalti demnitari si presedinti de state. Si nici Doamna-de-Fier nu e o alegre fericita, banuiesc ca stii si de ce. Mai bine-l alegeai ca exemplu pe Obama, s-au pe Michele (ca aia-i fumeie) :))

  24. OK @BRO Fiecare cu părerile lui .
    Tocmai asta te-am şi întrebat , de unde ai acea convingere ” …ca toti au dormit excelent ” ?
    Presupunerile acelea pe care le faceţi ar trebui să aibă şi un suport real .

  25. Nu va mai agitati fara rost . Alegerea lui ca ” expert ” ( oare in ce ?) are o explicatie logica .
    Traim intr-o tara distrusa si fara viitor . In curind vor incepe manifestari ale populatiei , manifestari ce nu vor fi pasnice . Viitorul este negru . In asemenea situatii si pentru a stavili pofta de a face ceva , sistemul securist ce face ? Lupta pe toate planurile si pune in fata numai persoane ciudate , controversate , lipsite de cultura . Rostul acestor miscari ? Pt a vedea ca nu are rost lupta si pt a vedea ca tara are nevoie de prosti . Este o manevra tipic securista de infrinare a maselor .
    Dupa cum vedeti se lupta chiar si pe un forum .
    Ce conteaza ca persoana nu este sincera , ce conteaza ca foloseste mai multe conturi , ce conteaza ca in nimic nu si-a dovedit competenta , ce conteaza ca raspunsurile sint filozofii ieftine sau raspunsuri ” cautate pe net , conteaza ca a pupat in dos puterea ( a spus ca pdl-ul nu guverneza decit de citeva luni ) , a spus ca traim vremuri superbe …asta conteaza , ca este pe dos fata ce se intimpla in tara si lumea asta .
    Ca persoana , ce sa zic …nesinceritatea , sa nu zic bataia de joc fata de cei ce scriu pe aici , prin conturile multiple , minciuni privind sexul , etc , etc Dar , se respecta tiparul : privire ” fugita ” pensat , vopsit …dar cu maieu din piata !
    Asta este domnilor , nu va mai agitati , tara va vrea prosti iar pe cei mai cei , ii scoate in fata !

  26. Silvia, am uitat sa-ti spun ca esti proasta cu spume. Oare daca postez pe blog ma suspenda? Paguba-n ciuperci! Iau un cont de-al arthurei si zburd again.

Comments are closed.