TPU Blog

Am vorbit cu Lora astazi timp despre evolutia site-ului TPU si despre modalitati de imbunatatire.Ea a postat cateva despre aceasta discutie aici:

As vrea sa am un post elegant si impaciuitor dar sincer sa fiu am obosit.  Am sa va spun in cateva randuri ceea ce cred eu despre toata tarasenia.

1. Nu exista copilasi si maturi, si nu exista victime si tortionari. Toata povestea este in nuante de gri.

2. Cauza este lipsa de respect reciproc. S-a abuzat de limbaj si  de o parte si de cealalta. Si este tina celor care au inceput, vina celor care au continuat si vina noastra (administratorii TPU) pentru ca am crezut ca oamenii pot sa se respecte chiar daca nu isi impartasesc ideile.

————-

Din acest motiv va rog sa notati aceasta data:  Luni 29 August, 2011, ora 6:30 seara

1. Va rugam din acest moment sa va abtineti de la orice atac injurios. Chiar si voalat. Nerespectarea acestei rugaminti va duce la suspendarea contului.

2. Va rugam sa nu raspundeti unei provocari (limbaj injurios, atac la persoana) in acelasi fel (vezi pct.1) ci sa trimiteti o raportare. Pentru a fi 100% convinsi ca vom tine seama de ea va rog sa dati si un CC la catalin@tree.ro in care sa povesti cine v-a jignit (nickul de pe TPU) si linkul sau captura de ecran la acea intrebare ca sa putem investiga si lua masura.

3. Raportarile vadid malitioase se pedepsesc cu blocarea contului.

4. De maine vom ridica dreptul de vot al oamenilor care au mai putin de 100 de raspunsuri pentru a evita abuzurile de tip conturi false.

5. De maine vom elimina toate clonele. Va rog sa imi comunicati personal daca vedeti astfel de conturi.

6. Rugaminte personala: va rog sa nu va mai concentrati pe activitatea unui utilizator sau a altuia. Raportati-l daca face ceva ceva aiurea. Dar pe site eu cred ca ar fi mai bine ajutam pe cei care au nevoie, sau cel putin sa vorbim despre lucuriri frumoase.

7. Postarea repetata de intrebari in categorii gresite duce la suspendarea contului

Si in final am sa va marturisesc ceva: daca as fi stiut acum trei ani cati nervi poate sa produca site-ul asta, nu  l-as mai fi facut.  Dar apoi ma gandesc ca asa schiop cum e el, a ajutat mii de oameni, a creat prietenii. Si cand ma gandesc la utilizatori precum cei mai multi dintre voi care au pus suflet, chiar ma simt vinovat sa abandonez.

Si un mesaj pentru utilizatorii nostri mai tineri: guys/girls, hai sa fim un pic mai intelepti si un pic mai atenti la gramatica. Si sa ii menajam pe cei mai in varsta (vai, sunt si eu printre cei mai in varsta 🙂 Ei chiar vor sa ajute si chiar au experienta sa o faca. Chiar e asa de mare prapastia.

PS Vreau sa aud feedbackul vostru aici. Si promit ca raspund. Si vreau sa stiti ca adresa mea (catalin@tree.ro) este tot timpul deschisa daca aveti probleme legate de TPU

 

Catalin

 

269 thoughts on “Fair play, please

  1. Catalin ce zici de familia satan ? il faci pe vreounu din ei userul anului ? 😀

  2. Am mai văzut pe undeva filmul ăsta. Nu mai ştiu unde şi când… dar sigur l-am mai văzut. Ah da! Pe Tpu prin iarnă… ianuarie-februarie, ceva de genul. Răspuns real reflectat în calitate: ZERO barat în 14!
    Motiv raţional să cred că de data asta e “pe bune”?! Niciunul.
    O parte dintre noi am prevăzut dezastrul încă de când NOname a fost aleasă useriţa anului însă la vremea respectivă am fost înjuraţi ca la uşa cortului că suntem frustraţi, că suntem nu-ştiu-cum, că avem ceva cu NOname, etc. etc. Şi, culmea, deşi timpul a dovedit că am avut dreptate (şi când spun “am” e persoana I plural – GenOm, Dmonik, Kronstadt, Lora, Flav – helău man! – … ştiţi… oameni cu ştate destul de vechi pe-aici), acum când arătăm că am avut dreptate vine admin să ne zică poveşti. Poveşti cu moş crăciun, feţi frumoşi şi ilene cosânzene. Nu cred eu în basme cu ştate mai vechi (dumnezeu, krishna, yahweh, allah), de ce-aş crede basmele mai noi şi reîmpachetate?!
    Hai să n-o mai ardem în chec! Am raportat la Marioara (reloaded) de am făcut scurtă la mână. Jumătate din întrebările ei încă sunt pe site. De Ema nici nu mai vorbim! Să mai pomenim de wales care jigneşte pe oricine care îndrăzneşte să atace creştinismul?!
    O mare parte dintre utilizatorii de-aici nu înţeleg faptul că a ataca o idee este ceva firesc, de încurajat şi util într-o dezbatere. Pe scurt, dacă spun “ideea X este o aberaţie cruntă” sau “ceea ce spui tu este o cretinătate totală” este în regulă, mai ales dacă argumentez. Interesant este că dacă mi se răspunde cu “eşti un frustrat tâmpit care ai să arzi în iad” tot eu îmi iau şuturi în 3 litere pentru că îndrăznesc să jignesc “valorile” unui user.
    Nici măcar Cristina nu înţelege diferenţa dintre a ataca/combate o idee şi a ataca omul din spatele ideii (ad hominem – sofism).

    Permiteţi-mi să privesc cu imens scepticism această nouă “rază” transmisă de admin. Având în vedere precedentele, aş vrea să văd ceva “acţiune”.
    Sunt chiar dispus să pariez că nu va fi decât maxim o săptămână-două.

  3. Mulţumesc pentru sfat, Cătălin!
    O să încerc să ţin cont de el, deşi nu-mi stă în caracter să critic prea dur şi să fiu acidă cu nişte copii, care ştiu că mai au toată viaţa ca să înveţe, iar aici vin ca să se relaxeze şi să primească nişte răspunsuri la întrebările lor, nu să fie traşi de mânecă pentru fiecare literă mâncată, pentru fiecare punct sau virgulă nelalocul lor. Şi până acum, când corectam, corectam mai mult în privat, ca să nu jignesc un om, ca să nu-l înjosesc inutil, ci să-i arăt că am intenţii bune şi vreau doar să-l ajut să se perfecţioneze, nu să-l umilesc. Mult mai reciptiv eşti, când ţi se explică frumos în privat, nu când eşti făcut de râs în public.
    Plus, nu mi se pare fair play să fac pe profesoara, cât timp şi eu greşesc uneori, toţi greşim. Aş fi o ipocrită, dacă aş corecta pe cineva în public, cu un aer de superioritate, nefiind perfectă nici eu la acest capitol.
    Dar fiecare cu mentalitatea şi metodele lui. Dacă unii îşi permit să-i corecteze pe ceilalţi şi o fac în public, este felul lor de a fi, alegerea lor, şi i-o respect. Însă nu pot să mă transform în ceva, ce nu sunt. Atrag atenţia în public numai atunci, când textul într-adevăr este neinteligibil sau se exagerează prea mult cu limbajul messenger-ean. Nu mi-o pot permite la fiecare răspuns pe care îl ofer (rar vezi o întrebare impecabilă mai lungă de 4 rânduri).
    Nu prea ştiu să fiu rea şi, recunosc, sunt poate mult prea tolerantă, mai ales cu cei mici. Încerc mereu cu vorba bună, iar la mustrări apelez, când este absolut necesar. Şi da, probabil o să fiu o mamă foarte permisivă şi o să-mi răsfăţ copiii la greu. Asta e.
    Copiii sunt mult mai sensibili decât adulţii şi pot fi foarte uşor traumatizaţi. Nu vreau să iau parte la umilirea unul copil (sau nu neapar copil) în public. Îmi cer scuze.

    Iar dacă te-ai referit la alt tip de greşeli care ţin de regulamentul site-ului, atrag atenţia (în mod civilizat!) ori de câte ori observ încălcarea acestuia şi raportez zilnic zeci/sute de întrebări care n-au ce căuta pe site. Încălcările minore însă de multe ori le trec cu vederea (voit sau nu), pentru că pun mai mult preţ pe intreabarea în sine, pe conţinutul ei, pe nevoile omului, nu pe faptul că a postat, de exemplu, o întrebare de “Sănătate”, care are nevoie de un răspuns urgent, la “Conversaţii” sau “Tehnologie”. Dacă greşesc, îmi cer scuze, dar am propriul meu radar care îmi spune ce e bine şi ce nu.

    Chiar încerc să fac tot ce-mi stă în putinţă pentru binele site-ului şi pentru utilizatorii lui (nu spun că întotdeauna şi reuşesc), dar voi încerca şi mai mult. Însă nu din cauza criticilor, de multe ori absurde (aici ţin să-i mulţumesc “justiţiarului” şi celorlalţi (se ştiu ei) pentru jigniri (ce ziceai de atacuri, voalate sau nu, Cătălin? sau pe blog sunt acceptate? sau contează şi Cine e jignit?)), ci pentru că vreau să ajut. Şi dacă pot să ajut mai mult de atât, o s-o fac cu cea mai mare plăcere. I-am şi spus Cristinei de multe ori, că dacă are nevoie de ajutor în administrarea site-ului, în repostarea întrebărilor care au fost raportate abuziv (mi s-au raportat toate întrebările din ultimele luni, evident, abuziv. şi nu doar mie), pot să dau o mână de ajutor, în limita timpului meu disponibil, fără să aştept ceva în schimb. Chiar vreau ca aceasta comunitate să devină un loc mai bun, mai curat şi mai liniştit.

    Şi da, bineînţeles, încerc să pun şi întrebări moralizatoare, care să schimbe în bine mentalitatea oamenilor, care să le dea de gândit. Dacă nu sunt inspirată de fiecare dată, îmi pare rău. Eventual, poţi(/puteţi) să-mi trimiţi întrebările, care consideri că ar fi bine/util să fie postate de pe contul meu şi le voi publica cu cea mai mare plăcere. Munca în echipă dă mereu rezultate mai bune. Sunt deschisă la noi propuneri şi idei.

    Dacă voi putea să fac mai mult decât fac deja, o voi face.
    Însă am o întrebare. Toate reproşurile pe durata lui 2012 le va încasa utilizatorul anului 2011? Că tot unele lucruri mi se par puţin ilogice. Îmi este criticată activitatea mea de acum, mi se caută un nod în papură, deşi sunt utilizatorul anului trecut. Nu e suficient că a fost deja un circ în timpul alegerilor? Chiar nu pot să am parte de puţină linişte?
    Ajut pentru că vreau şi o fac din plăcere, nu pentru că mă simt datoare cuiva cu ceva. Greşesc? (aici nu mă adresez ţie, Cătălin, vorbesc la modul general)
    Nu cereţi prea mult unor oameni care fac o muncă de voluntariat, care sunt aici din propria iniţiativă, doar ca să facă un bine?

    După părerea mea, se pune prea mult accent pe nişte titluri, nu pe omul în sine, individualitatea lui, felul lui de a fi, de a gândi, de a relaţiona cu ceilalţi. Fiecare vrea să-l modeleze pe utilizatorul anului după propriile sale tipare şi sunt mii şi mii. Nu mă pot încadra în toate. Unii vor să fiu o scorpie, să nu mai răspund la întrebările copiilor sau s-o fac în bătaie de joc, doar ca să fiu mai cool şi să mă “ridic” la standardele lor, alţii – să fiu şi mai permisivă, încât să închid ochii la anumiţi (!) utilizatori, care au încălcat mai toate punctele din regulament în mod repetat şi m-au jignit, cum nu m-a mai jignit nimeni vreodată. Şi nu, nu mi-a cerut nimeni scuze, deşi nu e nici o ruşine. Altfel probabil i-aş ierta.
    Mă simt presată din toate părţile, chiar încătuşată uneori, cu toate că îmi dau toată silinţa ca să ajut şi să fiu Om cu Toată lumea, să fiu ceea ce sunt, nu ceea ce vor unii să fiu.
    Am propriile mele păreri, principii şi nu mă pot schimba după cum bate vântul, îmi pare rău.

    Dacă din 100 de răspunsuri pe zi măcar 50 au fost folositoare, nu e suficient? Sau fac vreun concurs cu cineva sau există o normă zilnică, ca să ştiu? De ce sunt judecată de cei care răspund o dată la câteva zile sau chiar luni, oferind 2-3 răspunsuri (bune sau mai puţin bune)? Oare sunt ei cei mai în măsură să mă judece? Oare îmi cunosc întreaga activitate? Oare ştiu cum gândesc şi care sunt principiile după care mă ghidez? Oare?…

    Nu sunt doar un chenar sau un nickname, cu atât mai puţin, “un şef de stat”, cum mă văd unii. Sunt şi eu un simplu om, ca oricare altul. Am dreptul la sentimente şi la greşeli, la întrebări şi la banale conversaţii cu prieteni. Da, am mai multe responsabilităţi, însă nu-mi privaţi dreptul la libertate, sunt în primul rând om! Şi chiar dacă aş fi cel mai prost exemplu din această comunitate, tot nu mi se pare normal să se ajungă la violenţă verbală şi calomnie. Indiferent de situaţie trebuie să existe respect şi o limită a decenţei. Nu pot să fiu pe placul tuturor şi nici nu vreau, dar ca nişte fiinţe raţionale ce suntem, cred că putem să ne exprimăm părerile şi fără atacuri la persoană sau pur şi simplu să ne evităm reciproc, dacă nu putem dialoga civilizat. Dragostea cu sila nu se poate!

    Sunt aici ca să ajut, nu pentru titluri, jocuri politice sau conflicte inutile şi interminabile. Ori lăsaţi-mă să ajut cu ce pot, ori, dacă deranjez atât de mult, spuneţi-mi să plec şi o voi face!
    …cu toate că mi-ar părea foarte rău pentru prietenii pe care am reuşit să mi-i fac aici într-un an şi ceva de zile. Sunt mulţi oameni extraordinari, de care m-am ataşat şi care m-au ajutat de multe ori şi le mulţumesc…

    ……………………………………………….

    Hmm…am citit acum postarea Lorei şi răspunsurile la ea şi am realizat că circul în loc să se oprească, continuă cu şi mai mult aplomb. Îmi pare rău, dar nu pot continua în această atmosferă. Din plăcere TPU s-a tranformat în chin pentru mine. Mă retrag. Rămâneţi cu bine!

    (îi rog pe prietenii mei să-mi trimită adresele lor de mail printr-un mesaj privat)

  4. @Petruclaudiu78, ” pentru ca am facut-o cu acordul lui Catalin din dorinta de a gasi solutii. ” – iti spun ceva cuvintele ” din dorinta de a gasi solutii “? Am specificat si in postare, nemultumirile mele sunt de fapt ale multora care au pus putin suflet pe TPU si au acordat ceva timp din 2009 pana azi. Puteam bine sa pun o intrebare la urma pentru a nu putea fi raportata, dar am considerat ca nu este cazul sa fiu penibila si am sperat ca postarea sa fie accesata de catre oameni care gandesc mai mult. Categoria este buna dragul meu, foloseste-ti putin neuronul si fa o legatura intre postare si categorie. Hai, stiu ca poti mai mult.
    O zi buna.

  5. Vad ca se vehiculeaza ideea de “un singur username pe un IP”.
    Sincera sa fiu, nu stiu daca e chiar o idee buna. Adica, ok…sunt multi (trolli sau nu) care au zeci de ID-uri.
    Dar, sunt sigura ca sunt destui si cei care, ca si mine, folosesc impreuna cu altcineva din casa, acelasi calculator.
    Fiul meu are si el cont aici. Nu face trolling, nu seamana raspunsurile lui cu ale mele, deci, de ce unul dintre conturi sa fie suspendat pentru simplul motiv ca nu-mi permit un al doilea calculator?
    Functia de raportare, evident, poate fi imbunatatita. Ce folos ca eu raportez zilnic si cate 50 de intrebari gen “ghici ce culoare imi place sau la ce numar ma gandesc” atata timp cat trebuie sa ma rog cerului sa se mai gaseasca inca cineva care sa raporteze aceeasi intrebare cretina? Daca pur si simplu, cineva cu scaun la cap nu vede intrebarea cu pricina, ea ramane vesela pe site adunand sute de raspunsuri.
    Militez si eu de ceva timp pentru infiintarea categoriei Religie. Nu ca nu se vor mai isca alte conflicte, atata timp cat unele intrebari care s-ar incadra la Religie sunt strict jigniri la adresa celor care au alta religie decat cea ortodoxa sau, pur si simplu, majori si vaccinati fiind, au ales sa fie atei sau agnostici. Dar, macar stiind ca nu ma intereseaza sfintii zilei, nu accesez categoria cu pricina si gata.

  6. @User #155: Nu aveam intentia sa bag pe nimeni in ceatza; am un fiu, destul de mare incat sa se inscrie pe un site si sa dea raspunsuri. Nu pricep ce nu ti-e clar.

  7. Degeaba,adminii acestui site nu se lasa la copilasi.:) Asta da chestie,in sfarsit primim si noi un raspuns.
    Veti mai numi un admin la care sa putem apela cand avem nevoie de ajutor?

  8. Ah! Si, inca ceva: Cred ca era mai bine atunci cand site-ul mergea din doi in doi si puteai sa votezi, dar nu se vedeau voturile. Ma gandesc ce frustrant e, totusi, sa vezi cum te vaneaza pur si simplu cineva.
    Exemplu: De azi dimineata, la TOATE raspunsurile mele, cineva a votat invariabil nefolositor si stupid. Dar n-a scapat niciunul dintre raspunsuri. Cum postez, cum sare cu voturile.
    La fel, si raspunsurile Lorei sunt taxate prompt cu aceeasi “apreciere”.

  9. Intradevar asta e o idee foarte buna. Mai avea nevoie oricum si site-ul asta de o schimbare ca erau prea multe plangeri ca exista oameni care injurau pe chat. Sa speram ca o sa tina ideea.

  10. Ei da , chiar era necesar sa se puna picioru in prag . 🙂
    Stima ! Dar totusi Catalin , mai anuntai ca nu au voie ca dea copy paste de pe site-uri fara sa posteze si linku de provenienta cum fac unii . E plagiere curata .

  11. @tigannervos
    Prima data am decis sa urmaresc cuminte discutia, dar m-a deranjat cand am fost facuta troll. Uite de-aia, ti-as putea da web sa vezi cum arat pentru cateva secunde daca imi dai id-ul si imi promiti ca nu faci print screen astfel incat chipul meu sa ajunga pe tot internetul. Si nu vreau asta.

    Nu inteleg ce atata ura pentru o simpla utilizatoare pe care nici nu o cunosti si cu care nu imi amintesc sa fi avut vreun conctact vreodata. Te rog frumos sa imi dai pace. Vad ca tu intri pe contul de tpu doar ca sa ma insulti, sa scrii lucruri urate despre mine si ca sa ma votezi negativ. Eh, mersi ca imi dai atentie, dar ma lasa rece manifestarea ta.

    Si cat despre suspendarea mea, stii care e situatia? Eu am primit avertizare pe mail ca la urmatoarea abatere voi fi pedepsita. Inainte de asta, am si spus ca DA, SUSPENDATI-MA, am incalcat regulamentul. Dupa ce l-am primit, am multumit si am promis ca nu se mai repeta.

    Nu m-ar fi deranjat si stii de ce sa am bann?
    Ei bine, eu intru la liceu. Si, fiind foarte atasata de tpu, recunosc, ar fi fost un avantaj ca mi-ar fi fost distrasa atentia si m-ar fi tinut departe o perioada.

    De jignit, am jignit nu lumea care avea nevoie de ajutor. Incearca tu sa raspunzi serios la intrebarile de genul “cine vrea funda? ; m-am masturbat cu o sticla de sampon o sa nasc un copil de spuma?” daca nu esti un lingau sau colectionar de capace sau unul prea serios.

    Si la alte intrebari, am folosit o exprimare mai dura deoarece acele fete (mai mult cu fetele am avut conflicte) nu pricep de vorba buna si sunt atat de… naive sa zic asa incat pur si simplu iti pierzi rabdarea, nu inteleg, tot pe a lor o tin chiar daca le dai toate argumentele posibile.

    Dar TOATA LUMEA JIGNESTE LA ACELE INTREBARI si aia nu inteleg. Tocmai pe mine ti s-a pus pata?
    Acelasi lucru iti zic si aici pe blog, si ca raspuns la privatul ce mi l-ai trimis. Poti sa ma urmaresti cat vrei.

    Sper ca te-am lamurit acum.

    @admin
    Am si eu doua intrebari si scuzati tupeul, desi nu intentionez:
    1. Se pot folosi jigniri chiar daca nu sunt adresate persoanei respective sau chiar nu sunt adresate unei persoane? De exemplu : “obicei tampit” , “vedeta tampita”.
    2. Foarte buna decizia cu minimul de 100 raspunsuri pentru a putea vota, dar atunci nu cumva se incurajeaza spam=ul? Sa zicem ca cineva isi face un alt cont si ca sa poate sa voteze persoana respectiva (abuziv)dupa doar o zi va posta la diverse intrebari doar raspunsuri gen “fdkhdfgdf” ca sa nu se chinuie prea mult? Poate gresesc, nu ma dau desteapta sau cine stie ce… asta gandesc. Inca o data scuzati indrazneala..

  12. @Lora, daca nu as fi urmarit toata povestea asta (inclusiv raspunsurile si intrebarile tale), care tine de ceva zile, poate mi-ar fi spus ceva cuvintele “din dorinta de a gasi solutii”.
    Asa, imi spun cu totul altceva, venind din partea ta si in textul unei intrebari plina de sarcasm si atacuri.
    Cu atat mai bizar mi se pare faptul ca moderarea acestui conflict a inceput prin raspunsuri la o intrebare care venea din partea unui utilizator (@Lora) care nu numai ca face parte din una din cele doua tabere si a luptat,punand mult suflet si cuvinte jignitoare, in primele randuri, dar vad ca si astazi continua cu atacuri, prin raspunsuri ca acesta, dat la o intrebare, pusa de un copil, privind modalitatea prin care poti sa devii userul anului:
    “Mi-ar lacea sa-ti pot spune ca trebuie sa ajuti multe persoane, sa nu intri in conflicte sa ai raspunsuri mature si inteligente, dar din pacate nu pot. Pentru ca ultima alegere a fost afacuta pe baza voturilor obtinute in urma linguselilor.
    Parerea mea, nu dati cu pietre..”
    Legatura intre intrebarea ta si categoria la care a fost postata exista doar in mintea ta. Poate daca citesti putin ce inseamna “legislatie”, “politic” si “social”, o sa intelegi de ce. Lasa la o parte ironiile de tipul “dragul meu” si “foloseste-ti putin neuronul”. Pastreaza-le pentru prietenii tai!

  13. @Jelli da`mi mie web :)) TROLLULE :)) cat despre recunoscut..AI TUPEU …ai uitat ? :)) mai stii ca ziceai ca NU ESTE ADEVARAT? noroc cu Ryke ca ti`a zis personal probabil sa recunosti ca el recunoscuse si nu a patit nimic…

  14. Total de acord cu @ardnaxur1961 in legatura cu IP-ul. Si fiica mea are cont pe Tpu , ce-i drept intra destul de rar dar , nu mi-as dori ca acesta sa fie motivul pentru care eu sa fiu banata. Si cu siguranta nu doar noi suntem in situatia asta !Intr-adevar sunt multi trolli ,insa luarea unei astfel de decizie ( banare pe IP) ne va afecta si pe noi ceilalti care nu facem rau !

  15. Daca aveti copii ce va mai pasa daca luati ban din cauza lui…ar trebui macar sa va mandriti ca il duce capu incat sa isi permita sa ia ban..mai sunt niste copii gen Jelli care nici n`au demnitate macar..plus ca uitati cat de dependenta de acest site este!

  16. @User(Capone) ce sa nu fie adevarat? Pai chiar nu sunt troll, credeam ca poti pricepe si am 14 ani. Si despre injuraturi, tu spuneai pe chat. EU NU INTRU NICIODATA PE CHAT, deci cand sa injur? Atunci am fost chemata pentru ca o clona se dadea drept eu. Si imi amintesc ca la un moment dat incepea tot clona sa ma imite spunand ceva gen “prostilor, nu mai dati atentie trollului care ma imita!”. Si chiar le-am spus ca eu nu jignesc degeaba si in niciun caz cum face ea. Lamurit?

  17. @jelli inafara ca ai injurat si pe chat nu de alta dar am dat click si erai tu nu clona…ma refeream ca nu ai recunoscut la injurii pe site pana n`a intrat tiganul….cat despre intrebarile ce ti se par tie idioate poti sa nu raspunzi decat sa raspunzi si sa faci “misto”

  18. @jelli apropos vezi ca nu mai merge cu plansul la liceu..eu sunt sigur ca vei ramane repetenta…mai bn nu te mai duci deloc si ramai pe tpu…poate ajungi userul anului sau EXPERT tpu 🙂

  19. @User(Capone): Ei, da! Penultima ta postare e de o profunzime abisala! Aia cu copilul banat si cu parintele mandru de asta!
    Incep sa cred ca de la tine a invatat @Jelli sa vorbeasca asa frumos, pentru ca, altfel, e grav daca la 14 ani se manifesta astfel din proprie initiativa.

  20. @ardnaxur1961 era o gluma probabil din cauza diferentei de varsta sau din simplu fapt ca eu sunt troll de tastatura nu ai inteles..cat despre injurat injur mai mult ca jelli

  21. @NOname aiurea rau ca pleci…sunt multi useri care se bazau pe raspunsurile tale..insa si tu ai o viata si desi stiu ca iti va fi greu noi userii de rand..si trollii iti uram calatorie sprancenata !

  22. Eu sunt de “doar” un an şi ceva luni pă TPU şi… înainte chiar vroiam să ajut, dar am fost corupt de ăia de la T/A şi acum sunt ca Muflă sau Mihnea. A, şi asta nu înseamnă că îi raportez, ei sunt cei care fac atmosferă pe TPU. Mihnea a abandonat (ca mulţi alţii) şi Muflă…nu mai are la ce răspunde, pentru că T/A s-a prostit prea tare şi s-a întins. Şi vă rog să daţi o privire la întrebările de la Dragoste/Sex!

  23. @NOname, dupa tot acest timp, te-ai gandit ca e mai intelept sa renunti? Ai avut tot timpul de ales intre ce este drept si ce este usor. Tu ai ales pana la urma calea mai usoara? De ce sa faci asta? Pentru ca n-au altii loc pe site de tine? Site-ul are nevoie de tine, stii asta. Nu pleca! Stii ca tu n-ai nicio vina si nu meriti sub nicio forma atatea jigniri gratuite, conflicte si alte calomnii! Nu le da satisfactie unor oameni care nu stiu de fapt ce inseamna TPU.

  24. Pai bine…dar daca credeti ca vor disparea cei care pun intrebari aiurea fac spam sau alte dastea’ va inselatii.
    E ca si cu drogurile problemele nu se vor rezolva niciodata.(Parerea mea)

  25. @elasexygagica, destrabalare placuta!
    @Ryke, nu stiu daca e pura invidie, dar e cert ca NOname a fost afectata de ura asta nemarginita din partea unor utilizatori…unii la care nici nu se astepta! Cu ce le-a gresit asa rau?
    @ErotiqueConseils, pai poate s-a dus sa se culce. Banuiesc ca o fi stat toata noaptea sa cloceasca ditai mai mesajul…aparent ultimul…sau chiar ultimul.

  26. @Elasexygagica – ai un avertisment pentru #183 – sincer ce naibii e atat de greu sa ne abtinem de la rautatii, unii fata de ceilalti.
    Next time you are out.

  27. Admin, am trimis print cu Jelli, uitate in mail, am trimis la Contact. Si o intrebare, pe Punky si Vicentiu i-ai avertizat ca vor fi suspendati? I-ai iertat inainte? Poate si ei sunt copii fragili precum Jelli.

  28. @antitemepenet19191 – #178 – credeam ca suntem oameni rationali. Hai sa ne abtinem de la faze d-astea. Chiar nu pricep, va cer prea mult?

  29. @NOname

    Sa stii ca imi pare foarte foarte rau ca esti epuizata.
    Pe cuvant. Si daca crezi ca o perioada departe de TPU te va ajuta sa te refaci, e bine sa faci o pauza.

    Iti multumesc mult pentru modul deosebit in care ai oferit sfaturi BUNE celor care au avut nevoie de ele.
    Si iti apreciez sincer umanitatea.

    Iti spun insa ca e important sa mergi inainte. Sa faci ceea ce crezi tu ca e bine. Iar daca asta inseamna sa ramai pe TPu, chiar daca e greu, atunci e bine sa ramai.
    Si iti multumesc mult pentru tot ajutorul oferit. Chiar vom face luna viitoare functionalitati prin care useri meritosi ca tine sa poata avea putere de decizie mai mare. Daca vor.

    Iar daca vrei sa ramai, shi cred ca TPU ar fi un loc mai gol fara raspunsurile lui NoName, rugamintea mea e sa nu mai bagi in seama soparlele altora. Asa a facut si Brigaela, de pilda. A continuat sa raspunda la cei care au nevoie de un raspuns, fara sa intre in toate discutiile interminabile.

    Multumesc mult, NoName, si daca ajungi prin Bucuresti, da un semn.

    Catalin

  30. Sunt șocat!
    Admin,
    „..shi cred ca TPU…” nu e că e gafă mare, dar mă pune pe gânduri dacă chiar tu.. Cătălin, ai postat acest comentariu.

  31. @Jelli – #171
    Te rog sa te abtii sa intri in discutii contradictorii in urmatoarea perioada. Asta imi consuma timp si nu pot sa ma concentrez pe lucrurile cu adevarat importante care trebuie solutionate la TPU

  32. @Ryke Te sochezi prea usor. Mi-a scapat. Naiba stie. De obicei nu scriu cu sh. Sunt insa extrem de obosit azi. Lucrez in diferite forme de mai mult de 24 de ore la TPU. In fine.

Comments are closed.