Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
As vrea sa știu dacă după ce termin școala de poliție, pot candida imediat la Academia de Poliție FR(termin în dec- ian și apoi aș vrea să candidez în vară) sau trebuie să lucrez 1 an în...? (mai mult)
Am o probelmă mai complicată. Deci am licență în economie, acum fac și master doar că nu îmi găsesc de muncă deși și caut și nici nu știu unde să caut unde să îmi caut să îmi găsesc...? (mai mult)
Salut, doresc sa lucrez pe uber si am o intrebare. Oare la testul medical ma va pune sa citesc numerele de pe niște planșe? ( testul ishihara ) mentionez ca nu prea vad numerele pe google le...? (mai mult)
Vă salut! Recent am promovat examenul de bacalaureat și voiam să știu mai multe detalii despre cum decurge viața unui elev al unei școli de subofițeri la jandarmerie. Nu am putut să găsesc multe...? (mai mult)
Am terminat cu bacul, ce sa aleg dintre facultatea de inginerie electrica si facultatea de mecatronica si robotica? Unde se face mai putina matematica sa zic asa? Dupa ce termin cu facultatea unde am ...? (mai mult)
Salutare! Tocmai ce am primit rezultatele in legatura cu admiterea la facultate. Eu am pus pe primul loc facultatea de constructii si instalatii din Iasi la buget, iar pe locul al doilea aceeasi facultate...? (mai mult)
Bună! Am citit ca la Facultatea de chimie, din București, se intră 100% pe baza mediei din bac. Totuşi, indiferent de secție, de ce sunt atât copii cu medii mari în bacalaureat (cu media peste...? (mai mult)
Ce părere aveți despre meseria de electronist?
Doresc sa devin pilot de avion comercial și intru in clasa a 8-a. La ce liceu trebuie sa merg că sa îmi împlinesc dorința/ce profil trebuie sa urmez?
Buna…a lucrat cineva ca vanzator la ccc? Daca ma angajez baga cineva care sa iti explice ce si cum ASTEPT PARERI
Bună! Aș dori și eu să știu, mai exact, ca este diferența dintre secția de chimie medicală și cea de chimie farmaceutică de la Facultatea de chimie din București. Mulțumesc!
Bună! Am citit ca la Facultatea de chimie, din București, se intră 100% pe baza mediei din bac. Totuși, indiferent de secție, de ce sunt atât copii cu medii mari în bacalaureat (cu media peste...? (mai mult)
Chiar daca va place ceea ce munciti v-ar conveni sa munciti non stop? Sau dupa o perioada grea de probleme de sanatate direct pe munca sa sariti?
Buna! Sunt o eleva din Timisoara care a terminat clasa a 8 a si nu stiu la ce liceu sa merg mai departe… Am media 9, 45 si as dori sa urmez un profil uman (ss/filo). Optiunile mele sunt loga(media...? (mai mult)
Salut tuturor! Va rog sa va dați și voi cu părerea. Am aplicat pentru un loc de muncă, am fost la interviu și toată lumea a părut bucuroasă de prezența mea. Toate ca toate, am semnat un precontract...? (mai mult)
Voi cum v- ati gasit chemarea/vocatia? Am 25 de ani dar nu am o placere spre ceva anume, am terminat liceul in strainatate si am echivalare de bac, am venit in Romania si am facut 1 an de studii la Facultatea...? (mai mult)
Salutare! Credeți ca am vreo șansă să intru la fci Iași cu media la bac 8.08 și nota la mate 7.85? Mulțumesc anticipat!
Daca intri la politie pe filiera indirecta sau armata in alea 3 luni faci școala tot asa greu ca pe indirecta?
Salut! Acum o luna am plecat pentru locuri de munca in orașul meu și am fost repede acceptată pentru KFC și Lidl. Prima data am fost acceptată la KFC și după o săptămână la Lidl și până ...? (mai mult)
Bună, a lucrat cineva la restaurantul Perla Oltului din Căciulata? Vreau să știu câteva detalii până să mă duc la interviu, cam care este programul? Am 17 ani și voi lucra doar 2 luni
Buna! Imi puteți spune cum e viața de soldat gradat profesionist și dacă merită. Mă interesează și cum e viața prin cămin.
Daca confirmarea locului la SNSPA are loc intre 21- 22 iar la psiho intre 27- 30, cum ar trebui sa procedez? Adica ar trebui sa depun dosarul si sa imi platesc taxa daca as intra la SNSPA pentru a- mi...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o întrebare legată de viitoarea mea carieră. Sunt în clasa a 11- a (viitoare a 12- a) și mi- ar plăcea să urmez o carieră în poliția penitenciară. Aș avea nevoie de ajutorul...? (mai mult)
Bună. Cum e la facultatea de litere din București, în special la studii europene? Materiile sunt plăcute și simți că înveți ceva util? Oportunități de carieră bine plătite? Mulțumesc
Buna ziua! Urmeaza sa ma angajez (primul job) si mi s- a zis ca daca voi fi sofer voi putea folosi masina in scopuri propri(mers la magazin etc)Dar daca altii vor sa mearga eu sunt obligat sa i duc? Cum...? (mai mult)
La evaluare nationala am obtinut media 7. Voi merge la un liceu prostut. Dar din clasa a 10 ma voi muta la alt liceu in care media de admitere este in present 8.30. In clasa a 9 voi avea numai 9 si 10...? (mai mult)
Cum merge treaba cu ghizii turistici? A fost cumva cineva de aici intr- o execursie turistica în special în străinătate cu ghizi? Dar când de exemplu merg cu avionul cum fac? Îi pune alături de ...? (mai mult)
Voi nu ati ramas badac cand ati vazut ca inca mai sunt salarii de 2500lei? si pentru banii aia te hămălesc patronii ăia de te ia dracul, voi ce ziceti? Pe voi vă hămălesc patronii?
Salutare, am aproape 25 de ani si de aproximativ 3 ani lucrez ca si agent de turism, deja a intervenit o saturatie in job ul acesta si nu imi mai place din mai multe motive: 1. Nu este un job stabil...? (mai mult)
Voi unde munciti? E munca gen hordeică?
Voi ce ziceți merita sa te angajezi in patronaj hordeică pă 2500lei? Sa muncesti ca hordeică asa fara niciun progres?
Salut TPU, am terminat liceul si as vrea sa ma inscriu la facultatea de contabilitate si informatica de gestiune insa parintii mei...sunt cam disperati sa dau la politie. Tin sa mentionez ca sunt fata,...? (mai mult)
Cum e facultatea de masuratori terestre si cadastru de la USAMV București?
Salut. As dori sa stiu cu ce medie ati intrat la UPT la inginerie civila, as vrea acolo. Tin sa mentionez ca in Bacalaureat am luat 8, 21, am sanse sa intru la buget?
Daca vreau sa fiu chimista cosmeticiana sau criminalistica nu stiu exact daca exista,ce trebuie sa fac, adica e o meserie de viitor? Sau nu merita?
Am sanse de la uman sa termin facultatea de masuratori terestre si cadastru de la USAMV București?
Bună! Am obținut media 9, 5 la bacalaureat și mă gândeam să mă înscriu la FEAA Iași pe informatică economică. Ce oportunități am în viitor dacă urmez această facultate? Sau să mă ...? (mai mult)
Sunt indecis în ceea ce privește alegerea facultății, dar am câteva opțiuni: Informatică economică, finanțe bănci sau contabilitate și informatică de gestiune? Care e cea mai ok?
Bună! Pentru admiterea la master mi se cere un certificat de competență lingvistică pentru o limbă străină de largă circulație internațională. De la facultate nu se eliberează acest certificat...? (mai mult)
Voi ce ziceti mai bine sa te duci la politie serviciu de stat sau sa ma duc sa lucrez intr o fabrica patronaj? Adica de ce credeti ca oamenii aleg sa mearga in patronaj in loc de politie?
Ce parere aveti de facultatea de AI?
Salut.Daca termin facultatea de inginerie aerospatiala, am oportunități de alegere in profesia mea? Nu neaparat in România.Ce părere aveți?
UMFCD sau UMF? Am 14 ani si as vrea sa stiu ca sa ma pot baza pe un liceu bun si profil de stiiinte ale naturii. Dau funda!
Salut grup! Lucrez ca și agent de turism de 3 ani dar deja a intervenit o saturație, efectiv nu mai vreau sa lucrez cu oameni pentru ca te termina psihic, fiecare zi e grea, nu îmi mai place acest...? (mai mult)
Salut! Aș vrea să întreb dacă a făcut cineva cursurile de frizerie de la Rottaru (https://rottaru.com/frizerie- barbering) sau dacă a auzit păreri sincere despre ele. Merită? Sunt bune pentru...? (mai mult)
Sunt extrem de derutată. Am picat bacul, la română 5.40, la geografie 5.50 și la matematică 3. Mi- am depus dosarul pentru soldat gradat profesionist și amu alerg în fiecare dimineață ca să...? (mai mult)
Ce parere aveti de Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, aveti idee ce medii au fost la taxa/ fara frecventa pe învățământ primar sau psihopedagogie speciala? Cum e?
În Italia poți lucra în IT și inginerie doar cu engleză dacă nu ști italiană?
De regula la telecomunicatii armata sunt multe locuri pe an la subofiteri si maiștrii? Si cati ani se mai facr la subofiteri dar maiștrii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
zZeNkYy06 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Adeliezz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!