TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
D?nu?a123123123
în 19 Februarie | D?nu?a123123123 întreabă:

Vreau sa dau la CTI UTCN. Credeți Credeți după ce termin sau in timpul facultății, am șanse sa ma angajez pe un post bun? Ma refer.cei de la ubb de la info o sa fie o concurenta serioasa? Sau facultățile...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
user44677643389
în 18 Februarie | user44677643389 întreabă:

Salut! la admiterea pentru asistență medicală la fmam carol davila se da din aceeasi materie ca cei care dau la medicina generala? eu am auzit de la un prieten ca trebuie sa stii corintul cap coada ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristinna18
în 18 Februarie | Cristinna18 întreabă:

A făcut cineva reclamație pentru Actors Talent Group? Cred ca sunt impostori, păcălesc creduli care nu au mai avut experiente de acest fel

3
Răspunde Raportează
Aneliese12
în 18 Februarie | Aneliese12 întreabă:

Bună! Am o întrebare: Eu am terminat facultatea de Limba Engleză la Viena, am început și masterul, și aș vrea să mă reîntorc în țară să devin profesor de engleză (gimnazială sau la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Suntogresala
în 18 Februarie | Suntogresala întreabă:

Salut TPU, nu v- am mai scris de mult, as vrea sa ma duc pe filmari foto/video pentru evenimente, nunti, botezuri, sunt la inceput, si nu am un buget mare, dar incerc sa- mi fac banii pentru acesta, imi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
petroneladiva882882
în 18 Februarie | petroneladiva882882 întreabă:

De ce unii oameni aleg sa ramana in Romania pe un salariu de nimic, daca ii intrebi cum o duc, ii auzi ca sunt plini de datorii si rate

42
Răspunde Raportează
skywinds06
în 17 Februarie | skywinds06 întreabă:

Vreau să dau la Facultatea de Limbi Străine UBB secțiunea limbi moderne aplicate, ca să mă fac profesor de engleză și germană, dar nu găsesc nicăieri pe site informații despre data examenelor....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Iosifel
în 17 Februarie | Iosifel întreabă:

Salutare TPU! Ce părere aveți de firma Professional new consult? Sunt serioși? Se ocupă cu organizarea cursurilor de calificare. Mulțumesc.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Februarie |

Există în România vreun centru de reabilitare din atitudini cocacolaiste?

13
Răspunde Raportează
Unomsimplu1
în 16 Februarie | Unomsimplu1 întreabă:

Salut. Am varsta de 21 de ani, si vreau sa va intreb ceva, daca cunoasteti. Pot sa fiu admis la examenul medical pentru politie, daca am bicuspidie aortica, si ma operez pentru inlocuirea valvei aortice...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Motisor
în 15 Februarie | Motisor întreabă:

Vreau să îmi dau demisia prin Aprilie, deja am anunțat angajatorul, pot da cererea de demisie mai înainte de preaviz, pe contract scrie că e de 20 zile, dar dacă eu știu deja când vreau să...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lovelife00018
în 15 Februarie | Lovelife00018 întreabă:

Buna! Referitor la programul de master "Grafică inginerească si design" din cadrul facultății de Aerospațială, UPB, știți unde se găsește tematica pentru examenul de preadmitere? Sau dacă ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 15 Februarie | AnonimXnX întreabă:

Salut îmi recomandați și mie niste firme serioase unde ati lucrat in străinătate? In afara de nl jobs,east west recruitment, eurofrutas si altele ca astea care isi bat joc de muncitori, multumesc

1
Răspunde Raportează
Stefcos
în 14 Februarie | Stefcos întreabă:

Bună ziua, pentru finalizarea cursului de marinar fluvial în afara de carnetul de marinar cu cele 90 de zile de navigat de ce mai este nevoie (deci nu pentru susținerea examenului la capitanie)?

1
Răspunde Raportează
Mihai1901
în 13 Februarie | Mihai1901 întreabă:

Cum verific daca o masina are sechestru

3
Răspunde Raportează
bianca898
în 12 Februarie | bianca898 întreabă:

Bună! As dori niște informații legate de facultate UniBuc de biologie? Se intră pe dosar? Și ce poți ieși după terminarea facultății? De asemenea aș mai dori recomandări de facultăți din ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bogdan4cognkac
în 12 Februarie | bogdan4cognkac întreabă:

Salutare tuturor! Sunt în clasa a XII a pe profil mate- info. Ma gândeam sa dau la facultatea de constructii din Iași. Doresc sa devin inginer proiectant. Nu știu cum va fi la facultate dacă nu știu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 12 Februarie | MihaiAlexandru11 întreabă:

Va salut! Sa încerc sa dau la liceul militar sau sa urmez un liceu normal, iar apoi sa dau pe jandarmerie ori politie? Vreau răspunsuri serioase și argumente!

6
Răspunde Raportează
Ale1586
în 12 Februarie | Ale1586 întreabă:

Bună! Dacă mă poate ajuta cineva sau știe niște firme care oferă oportunități de muncă de acasă, aș aprecia foarte mult. Nu contează domeniul, mă adaptez ușor și învăț repede, chiar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Georgiana558
în 10 Februarie | Georgiana558 întreabă:

Salut! Știe cineva dacă se dă admitere la asistență medicală generală la Universitatea Pitești? Nu găsesc nimic concret

3
Răspunde Raportează
Georgiana558
în 10 Februarie | Georgiana558 întreabă:

Salut! Știe cineva daca se dă admitere la Centrul Universitar Pitești la asistență medicală generală?

1
Răspunde Raportează
connectedbylight
în 10 Februarie | connectedbylight întreabă:

Pentru a continua mai departe cu criminalistica, ar trebui sa fac neapărat academia de politie sau mai sunt si alte facultati pe care le pot termina ca sa ajung la criminalistica?

3
Răspunde Raportează
BibicaAlinusa
în 10 Februarie | BibicaAlinusa întreabă:

Bună ziua! Cei care lucrați pe situl Openflexibil ați avut vreodată probleme cu timeouts-urile? O zi bună!

1
Răspunde Raportează
Tibi2birta
în 10 Februarie | Tibi2birta întreabă:

Joi merg să dau probele la liceul militar din Câmpulung Moldovenesc. Am niște nelămuriri la proba psihologică. Mă poate ajuta cineva cu niște exemple de întrebări care au picat și niște...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alinnaa07
în 9 Februarie | Alinnaa07 întreabă:

Buna! Sunt clasa a opta si nu stiu pe ce profil sa merg mai departe, pe scurt sunt extreeem de confuza. Urasc din tot suflerul romana si istoria, deci filo pică din start.Chiar daca am note de 6/7 la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
connorskater
în 9 Februarie | connorskater întreabă:

Salut! Trebuie ceva materie ca sa faci facultate de arte plastice pe foto-video?

4
Răspunde Raportează
Antonia012
în 8 Februarie | Antonia012 întreabă:

Buna tuturor! Am primit o oferta de angajare de la Bucharest Nord Investement ca Manager Vanzari. Stie cineva ce salariu castiga un Manager in domeniul Imobiliar? Ce sfaturi imi puteti oferi? Se castiga...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ManoAntonia
în 8 Februarie | ManoAntonia întreabă:

Bună ziua! Ar putea cineva să mă ia în spațiu pentru buletin, contra cost deoarece, eu am crescut la casa de copii și anul acesta îmi doresc să mă înscriu din nou la școală. Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
Like555
în 8 Februarie | Like555 întreabă:

Salut! Ca politist, ce facultate de drept din Bucuresti sa aleg pentru a ma ajuta in cariera? Mi- a spus un coleg ca la Hyperion treci fara batai de cap. Doar ca as vrea o facultate cat de cat cunoscuta,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Februarie |

Bună ce locuri de munca cunoașteți în Olanda am mare nevoie acum, va multumesc

8
Răspunde Raportează
MarianMario1990
în 7 Februarie | MarianMario1990 întreabă:

Salutare,ma poate ajuta si pe mine careva cu spețe pentru ANP! ce anume te intreaba? multumuesc frumos!

2
Răspunde Raportează
kattpxsz
în 7 Februarie | kattpxsz întreabă:

Buna! Pot sa intru la academia fortelor aeriene daca nu fac liceul militar? Daca da, ma dezavantajeaza?

4
Răspunde Raportează
Gabriel1234HH
în 7 Februarie | Gabriel1234HH întreabă:

Salut, sunt angajat temporar la o fabrica cu contract pe perioada determinata de 4 luni. daca raman aici 2 luni si aleg sa mi dau demisia trebuie sa depun preaviz si voi lucra 20 de zile?

4
Răspunde Raportează
2000dc
în 6 Februarie | 2000dc întreabă:

Buna, Tou! Adresez aceasta intrebare persoanelor care au idee, cunoștințe sau au facut si ei acelasi lucru. Imi doresc sa incep sa fac putin freelancing pe partea de grafic design (anumite produse ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RazvanBogdannn
în 5 Februarie | RazvanBogdannn întreabă:

Chiar se castiga asa bine din tuns? Salut, vin si eu cu niste curiozitati, azi am fost cu masina la service, cat timp asteptam vin 2 baieti, unul cu un Porsche Cayenne iar altul cu un Cla2020, fiind...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
BogdanIvasciuc
în 5 Februarie | BogdanIvasciuc întreabă:

Este oficial, sunt înghețate angajările la stat?

6
Răspunde Raportează
Gabriel1234HH
în 5 Februarie | Gabriel1234HH întreabă:

M-am angajat cu o oferta de angajare ce cuprindea salariul net + bonus de prezenta, dar din cate vad nu e trecut nimic in contract legat de acest bonus. Il voi primi sau?

2
Răspunde Raportează
skyrim2
în 5 Februarie | skyrim2 întreabă:

Salut TPU, m- am gândit sa vad cum ne descurcam în România și să vă dup întrebarea, voi ce salarii aveti? Dar fără aberații ca în online avem toți sume exorbitante față de real, Eu am ...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
hex7251891
în 5 Februarie | hex7251891 întreabă:

Bună seara! Sunt student și aș dori să mă angajez pentru a- mi susține studiile. Am văzut oferte de la Sizzer și Inditex (ZARA, MASSIMO DUTTI, BERSHKA, PULL&BEAR, STRADIVARIUS, ZARA HOME,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IonutIulian112233
în 4 Februarie | IonutIulian112233 întreabă:

Salut, cineva care lucreaza la digi ca si OPERATOR RETELE- INSTALARI la digi? Am fost sunat, mi- au pus cateva intrebari au spus ca ma suna a doua zi. A trecut o saptamana pana au sunat inapoi…si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Antoniaioana12
în 4 Februarie | Antoniaioana12 întreabă:

Poti fi la o gradinita de stat si la una privata? Daca da, cat se castiga din amandoua?

5
Răspunde Raportează
tonyc7
în 4 Februarie | tonyc7 întreabă:

Se poate lucra in Suedia sau Danemarca daca stii doar engleza?

4
Răspunde Raportează
Desh
în 4 Februarie | Desh întreabă:

Salut TPU! Vreau să mă angajez undeva unde să lucrez cu animalele. Unde aș putea face asta? De preferat pentru care să nu am nevoie de bac și care se găsește în Pitești.

11
Răspunde Raportează
Antoniaioana12
în 4 Februarie | Antoniaioana12 întreabă:

Daca vreau sa fac facultatea de medicina,dar fac liceul pedagogic si dau si probele,dar intru pe profil de stiinte ale naturii, pot fi in paralel cu facultatea educatoare?

3
Răspunde Raportează
Robegbr
în 4 Februarie | Robegbr întreabă:

Bună ziua. Dacă mă poate ajuta cineva cu o informație legată de concursul cadru didactic necalificat. Aș dori să susțin concursul pentru profesor suplinitor necalificat pentru limba franceză....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreid7
în 4 Februarie | andreid7 întreabă:

Salutare tuturor! Am nevoie de putina consolare. Fac 20 ani si stau la sat, departe de orasele mari. Sunt la facultate la iași la distanta dar ma frustreaza rau facultatea asta. Vreau sa ma mut la Bucuresti...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Armi480
în 4 Februarie | Armi480 întreabă:

Salut! As dori sa devin parasutist - arma infanterie, deci nu parasutist comando din cadrul FOS. Aveti cumva idee cum e viata pe acolo? Sau poate aveti cunostinte care au lucrat in acest domeniu?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Joita_Ana-cristina_1991
în 3 Februarie | Joita_Ana-cristina_1991 întreabă:

Buna seara! Se poate sa predau că educator sau învățător cu studiile pe care le am? Am terminat facultatea de Electronică, comunicații și calculatoare, am terminat masterul și am o diplomă de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Februarie |

Ce probleme de sănătate nu trebuie sa aiba un viitor Cântăreț Bisericesc? La ce este atent medicul de la medicina muncii pentru acest post?

3
Răspunde Raportează
sedavbalon
în 3 Februarie | sedavbalon întreabă:

Salutare, stie cineva sa imi zica daca la academia de politie fara frecventa se da examen fizic sau se intra doar cu media? Te accepta si cu tatuaje care nu sunt la vedere?

1
Răspunde Raportează
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

A comandat cineva mancare online? In cat timp a venit comanda? Cu ce a venit comanda? Prin glovo? Ati platit transportul?
    16 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 10 ore

Ion1989 întreabă:

Cu ce poti sa faci niste gauri intr-o teava de fier si in peretii de la o casa?
    13 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 17 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, as dori sa stiu ce politisti sunt la examenul auto Pitesti si care e de treaba, cum arata aspectul si care sunt de treaba
    13 răspunsuri
  • miraeeeeeeeeee
    trimisă acum 14 ore

miraeeeeeeeeee întreabă:

Buna! Am o situatie careia nu i gasesc explicatie. Pentru context. Eu si cu baiatul asta am fost impreuna 4 ani. Am fost unul pentru celalalt prima iubire si prima relatie. Dupa 2 ani de relatie ne am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.946
  • Întrebări: 3.953.441
  • Răspunsuri: 17.656.180
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Meghan Trainor

Meghan Trainor

Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?

Start quiz
Categorii
  • 652.030 Adolescenţi
  • 55.588 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.828 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.069 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.180 Conversaţii