| mihaela098_5062 a întrebat:

Am 16 ani si vreau sa dau la academiea de politie. De aceea vreau sa aflu cat mai multe informatii, dar nu stiu de unde... ma poate ajuta cineva? Va rog... multumesc

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
www.academiadepolitie.ro
Succes.
Pa, pa.

| ramitzu a răspuns:

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te duci la Politia din loc ta. ti se va da o fisa medicala. Cu ea mergi pe la toate cabinetele, o completezi si in final isi pune acceptul un medic, precum ca esti apta din punct de vedere medical sa te inscrii la Academie. Asta e primul pas. Dupa ce ai trecut de el, te inscrii. trebuie sa fii fff bine pregatita la istorie, romana, engleza si mai ales la SPORT CARE ESTE ELIMINATORIE.Trb sa arunci cel putin 6 m cu mingea plina de nisip, sa alergi nu stiu cati metri in nu stiu cate sec... Un antrenor iti spune cel mai bine. Stiu ca de obicei care dau la Academia de Politie fac antrenamente intense chiar si cu 6 luni inainte.Mult succes!

| oElisabeth a răspuns:

Cel mai sigur e ca iti trebuie romana-istorie big grin o sa dai proba la istorie, romana si la sport. poate si la o lb straina laughing Sper ca am ajutat happy Fundita?

| is a răspuns:

Cel mai indicat este sa te informezi chiar pe site-ul academiei de politie. Adresa site-ului este http://www.academiadepolitie.ro/.