| Manugabi a întrebat:

Am 22 de ani și nu sunt stabil. Financiar

11 răspunsuri:
| JohnnyBravo123 a răspuns:

E ok! Fiecare are ritmul lui de a se dezvolta.

| FreddieM a răspuns (pentru JohnnyBravo123):

Bun răspuns, mai clar și concis nu se putea.
Cheers

| StoicAnalysis a răspuns:

Majoritatea tinerilor pana in 25 de ani nu sunt stabili financiar. Nu e o noutate.

| johnnny123 a răspuns:

Destul de greu să fii la 22 de ani. Întrebarea este dacă faci ceva în direcția asta sau nu. Dacă ai un job, chiar și prost plătit, este un pas în direcția bună. Dacă doar stai și te uiți pe pereți toată ziua, atunci e o problemă.

| gapb a răspuns:

Apuca-te de o combinatie, la ce esti priceput? Stii sa repari calculatoare, stii sa lipesti un fir cu un letcon, stii sa tai cu drujba?

| Frank51 a răspuns:

Eu am 29 și nu sunt stabil financiar, educația financiară în România se transmite foarte puțin spre deloc, părinții nu știu să educe, copii nu știu de unde să învețe șamd. Cel mai bine am învățat despre bani în cartea psihologia banilor de morgan housel și din rich dad poor dad de robert kiyosaki pe care ți le recomand.

| angel6lust a răspuns:

No, și care-întrebarea?

| tonyc7 a răspuns:

In Romania sunt foarte multi oameni de toate varstele care nu sunt stabili financiari, am avut si un prim-ministru Marcel Ciolacu care chiar el a recunoscut ca nu a fost stabil financiar si a depins de banii lui taicasu mult timp dupa ce devenise major, chiar si dupa ce se trezise cu nevasta si copil :⁠-⁠) )))

| Partium a răspuns (pentru FreddieM):

Ba mie mi se pare ca uni căutați scandal ca va legați de toți na zi tu acum ca mai enervat e nu e bun la raspunsul lui ce ca e scurt pai uite ca l-ai facut mai scurt ca nu e complex uite ca tu nu îl ai deloc complex daci nai ce comenta si nu eu zic sa nu țio mai tot cauți ca la un momendat o sa o gasesti!

| FreddieM a răspuns (pentru Partium):

Ai scris mult și prost, spre deosebire de amicul Johnny bravo căruia i-am răspuns în mod sincer și explic mai jos.
Fara supărare, prost în sensul că nu am priceput mai nimic, fara pauze sau semne de punctuație.
Pare scurt răspunsul lui, dar daca analizezi puțin, vei vedea că se referă la legea compensatiei, la, efortul, energia și timpul investit in propria persoana, ca să-ți cladesti drumul spre succesul personal.
Toți reușim în funcție de talentele, abilitățile și determinarea cu care întreprindem acest parcurs.
Asta a reieșit din răspunsul lui Johnny Bravo, trebuia doar să deschizi puțin ochii și mintea, dar ai preferat sa pui pauza la creier, si sa ma insulți fara motiv.
Sa ai viață lungă.
Cheers

| darrio2007 a răspuns:

Si faci ceva ca sa treci peste asta?