anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am de făcut un proiect cu termen în seara asta la facultate. M-am apucat ieri deși trebuia acum o lună. =.)
Astfel că nu-l voi face cum trebuie probabil o să fie făcut doar jumătate. (Am sărit mulți pași)
Proiectul e atât de prost făcut încât știu că unii ar considera că se fac de râs să vină așa la un profesor universitar. Mai ales că nu voi putea explica de ce sunt atâtea subpuncte lipsă.

De ieri lucrez în continu și mă întorc iar la el după ce postez asta.
Întrebarea mea pentru dvs este dacă să trimit proiectul acesta știind că mi se va spune că nu este ce trebuie.
Eventual își va pune mâinile cap.

Estimez maxim nota 6 dacă i se face milă când mă vede la față.

Dacă nu îl trimit și prezint nu intru în examen.

Iar sincer vă spun, eu mă gândeam să nu l trimit dar mi s-a tot spus să merg cu el așa cum a ieșit să-mi testez norocul.

(proiectul e in excel, acces și word. n am aplicat toate cerințele ci abia jumătate)

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si noi ce trebuie sa facem in cazul ăsta?
Ai avut mult timp sa il faci.

| Cresta a răspuns:

Ai avut o luna la dispozitie, dar ai procedat si tu ca tot romanul: ai lasat-o pe ultima clipa. Apoi, desigur, altul e de vina. Ca si la ghiseele unde se suplimenteaza functionarii, vin duminica, pentru ca romanul s-a dus in ultima zi si face scandal ca sta mult, si tu pretinzi ca profesorul sa faca ceva, sa-i fie mila si sa te noteze bine. Nu-l trimite. Fa-l cum trebuie. Vei da examenul cand vei fi pregatit. Pentru ca nici pentru examen nu cred ca stii mare lucru.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Noi nu avem ce face, trebuia să îl faci din timp, acum numai norocul te vă salva.