| LittleBlin a întrebat:

Am gasit un anunt de munca pentru o fabrica productie garduri din beton, acesta avans salariu de 7000-8000 de lei pe luna, avans lichidare.

A mai lucrat cineva sau aveti cunostinte in ce consta activitatea de zi cu zi, de se da acest salariu? Imi imaginez ca la mijloc este vorba de forte mult efort fizic.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cam mare salariul. Sigur e vorba de brut.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am lucrat la prefabricate mai mari (pereti, structuri) din beton, si era intr-adevar volum mare de munca, iar mediul era murdar, prafos.

La garduri nu am idee cum decurge activitatea, probabil se folosesc forme si trebuie sa le pregatesti repede (se ung), sa pui fierul in ele, apoi sa torni si sa finisezi betonul. Cam asa decurge o lucrare in beton.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Atentie la coloana vertebrala ca o sa fie multa carca.

| GramaCatalin a răspuns:

Salariul nu e exagerat de mare, sigur e mult de lucru, și cum spunea cineva mai sus, mediul e murdar. Dacă ai grija cum ridici, îți protejezi spatele. Trebuie întrebat angajatorul cel mai bine. Recomand ca în cazul lucrului greu, mai ales cel în care soliciți coloana vertebrala, să nu lucrezi mai mult de 5-6 luni, sau când te șimti tu prea obosit.