Poti intra de la mate-info la medicina ![]()
de obicei facultatile astea tin cont mai mult de Testul pe care toti trebuie sa il dea daca vor sa intre la facultatea respectiva.
dn cate stiu se tine cont 70% de test, 20%bacalaureat, 10%media anilor de liceu; dar chestiile astea pot varia de la o facultate la alta.
cel mai sigur e sa cauti pe internet
PS: e mult mai folositor pentru tine sa te transferi la chimie-biologie daca vrei sa dai la medicina. In clasa a 11-ea se trece pe profil iar la mate-info faci cam 2 ore de chimie si o ora sau doua de biologie pe saptamana, ceea ce inseamna foarte putin. La chimie biologie din clasa a 11-ea ai cam 5 ore chimie si 5 biologie pe saptamana(+optionalele/te saturi de chimie si biologie)
... Funda?
Parerea mea este ca de la mate info te poti duce cam oriunde. la mine in clasa am avut colegi care s-a dus la medicina, arhitectura, drept, automatica, electronica, informatica de gestiune, samd. daca te duci la bio chimie, nu prea te mai poti razgandi, trebuie sa mergi pe o "nisa". spor la invatat
Buna! eu sunt in liceu si am profil Mate-Info, si cand voi termina ma apuc de medicina
! deci poti sa faci orice liceu, facultatea conteaza in totalitate
Succes!
surduionel058 întreabă: