| Rororo23 a întrebat:

Aș dori să știu dacă pentru a face masterul de,, contabilitate, diagnostic și evaluare,, ar trebui în prealabil sa ai licența în contabilitate sau dacă poți face față chiar dacă ai avut o altă specializare la licență.

Menționez ca am absolvit finanțe-bănci și as dori sa stiu daca la acest master se repeta noțiunile de contabilitate, cele de baza, in felul acesta fiind accesibil si pentru cei care nu au fost exact pe specialitate aceasta, dar care au avut totuși o interacțiune, la un nivel de bază.
Aș dori să fac acest master, dar nu pot să zic ca stăpânesc foarte bine partea teoretică a contabilității, având în vedere ca la licență am avut doar două materii legate de aceasta.

Întrebarea ar fi: poate face față un novice în ale contabilități la masterul de,, contabilitate, diagnostic și evaluare,,?

M-ar ajuta mult dacă ar răspunde cei care au făcut acest program de studii, dar toată lumea e liberă să își dea cu părerea.

1 răspuns:
| Dragosstpu a răspuns:

Daca ai absolvit o licenta de economie (finante-banci in cazul tau) cu siguranta te vei descurca la un masterat de economie, chiar daca e alta specializare. Succes!