| Jwjjwje a întrebat:

Bună!
Am aplicat pe mai multe joburi în aplicația eJobs. Cât timp durează să fiu contactată? Care este procesul?

7 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Aplica pe toate platformele, nu doar pe eJobs. Sa ai sansa mai mare de a fi contactata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

1 zi
2 zile
1 saptamana
1 luna
deloc

| Jwjjwje explică (pentru suntserios):

Răspunsul tău m-a ajutat: "deloc"?

| johnnny123 a răspuns:

Procesul este:
1. Angajatorul postează un job
2. Oamenii aplică la acel job
3. Angajatorul se uită peste CV-uri (cu mai multă sau mai puțină atenție, în funcție de importanța postului), apoi decide pe cine invită la interviu. De obicei numai oamenii care sunt invitați la interviu sunt contactați, nu toți cei care au aplicat.

Nu avem noi de unde să știm când (sau dacă) vei fi contactată. Fiecare companie are propriile proceduri și ritm.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Jwjjwje):

Asta e realitatea, nu stiu ce altceva sa iti zic

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Aiaiai, cel mai inutil site. Lumea (mai ales de la companii mari, postează zeci de joburi). Never ever nu te contactează, o dată pentru că sunt comozi și nu în ultimul rând, pentru că nu caută. Ei trebuie să arate că au activitate de HR. Ii doare la basca. Ce ebfain este că tu îți dai toate detaliile, povestești CV-ul și cineva stochează aceste informații primite gratuit de la tine. Da mie, pe TPU nici nu mi.ai spune numele tau, nici adresa nici telefonul nici ce ai făcut în viață chiar daca ne.am cunoaște. Mda.

| Cipi1212 a răspuns:

Depinde ce ai scris în CV.