Da dar totusi cu semne de intrebare. si apoi testele pe care le dai acolo.nu stiu daca vei reusi. bafta. probele sunt drastice. si daca ai ceva pile mai mari. ai sanse
1. te primeste si cu tatuaje atata timp cat nu sunt contra statului sau nu stiutiu cum...referitor la ce a spus @adexd cu cicatrici nu prea ai voie... dar cum ai zis ca avea doar una mica de la operatie au facut exceptie
2.la politie este in jur de 1, 70...km in jurul inaltimii asteia este si la mascati cred
Buna
1.parerea mea, din cate am auzit toate semnele distinctive de la o cicatrice, o alunita sau un tatuaj nu sunt permise. acum poate s-a modificat legea insa acum 1 an si jumatate un prieten a fost respins pe motivul unui mic tatuaj aflat pe pectoralul stang.
2.inaltimea maxima parca era undeva la 1. 70 pentru barbati si 1. 65 pentru femei... numai la posturile de la penitenciare iti cere o inaltime minima de 1. 75 la barbati respectiv 1. 70 la femei...
Eu stiu raspuns doar la prima intrebare. si nu cred ca pot intra pentru ca pe varul meu de abia daca l-au primit pentru ca avea o cicatrice pe mana de la o operatie... deci nu cred. dar nu sunt sigura!
1.Nu cred eu stiam ca doar la armata este cu chestia sta cu tatuajele dar ma rog;
2.pai as crede ca inaltimea minima la baieti ar fi 1. 69-1. 7. stiu si eu dar majoritatea barbatilor trebuie sa fie mai inalti de 1. 70
Am fost intamplator la spitalul militar si am intrebat-o pe doctorita de la vizita medicala daca as putea sa ma inrolez daca am un tatuaj pe spate si a spus ca se tolereaza tatuajele care nu sunt vizibile, inaltimea 1. 70 din cate stiu si trebuie sa scoti sub 3 min si 45 secunde la proba de rezistenta 1000 metri, bafta
Pai uitati care e chestia eu fac acusa 17 ani. sunt foarte bine facut si aptitudini sportive. nu e problema testele deoarece eu fac rugby de 5-6 ani. am o inaltime de 1, 75... poate mai cresc 2-3 cm pana atunci problema is doar tatuajele am unu pe spate pe omoplat si unu pe brat. cred ca o sa merg la un centru de recrutare cel mai bine