| anonimusszkkkhhf a întrebat:

Buna, de cateva luni am in minte sa dau la tehnica dentara in Bucuresti, dar nu stiu daca inca e o alegere potrivita avand in vedere multitudinea de pareri care se invart in jurul acestei meserii, am auzit sute de pareri, in general foarte multe negative, legate de ce se va intampla dupa ce facultatea e terminata.
Multi spun ca salariile sunt josnice si ca nu merita, se munceste 12+ pentru a castiga un trai decent.
Iti trebuie ani de experienta pentru a ajunge sa faci niste bani buni, majoritatea cabinetelor dentare nu angajeaza proaspetii absolventi si daca o fac, o fac doar in scop de "practica" sau majoritatea se angajeaza prin cunostinte.
Nu vreau sa para ca vreau "prea mult" dar nu imi suna prea bine ca dupa ani de munca sa ajung sa castig doar 5000-6000 lei, asta doar in cazul in care salariu e fix.
O alta parere auzita, e faptul ca in laboratoare e foarte mult praf, foarte multa munca pentru nimic, iar in timpul facultatii se face multa multa practica, cam toata vara,
e adevarat?
Sunt in criza de timp, sunt foarte nehotarata si daca as vrea ar trebui sa ma apuc deja de invatat pentru admitere, dar ma simt foarte pierduta.
Orice raspuns e bine venit, multumesc!

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"nu imi suna prea bine ca dupa ani de munca sa ajung sa castig doar 5000-6000 lei"

oho, asta e varianta superoptimistă!

| anonimusszkkkhhf explică (pentru sierra1):

Am primit multe pareri si din alta parte, deci chiar asa rau este?((