| asc0620 a întrebat:

Bună! Eu vreau medicină de când sunt mică. Locuiesc intr-un oraș din apropierea orașului Constanța, și mereu am fost setată pe UMF constanța. Dar de ceva vreme mă bate gândul să dau la Cluj(sunt clasa a 11 a). Profesorii cu care fac meditații la bio și chimie mă pregătesc în continuare pentru Constanța zicându mi ca nu o să intru la Cluj deoarece eu fiind și pe profil uman, nu am șanse. Eu sunt un om care are ambiție dar nu știu efectiv de unde să încep cu admiterea la Cluj pentru ca nu înțeleg problemele de la chimie. Mă puteți ajuta să mi dați detalii legate de admitere: care e proporția admiterii(câte grile bio și câte grile chimie), la chimie câte grile sunt probleme la admitere, la bio se dă doar din barrons, iar la cluj se dă ca la constanța (adică universitatea scot niște grile din care îți pica la admitere)? Mulțumesc frumos!

PS: dacă aveți ceva sfaturi sau informații în plus le voi citi cu drag!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cu foarte mare drag citeste, orientativ, Admiterea 2025 de pe site-ul oficial al facultatii, cam asa o sa fie si cand vei termina liceul.
Sigur va fi in admiterea din acel an, de regula se afiseaza prin februarie-martie.

| gabicoo a răspuns:

Cel mai ușor ți-ar fi să urmezi medicina la Constanța. Viața la Cluj este extrem de scumpă, iar diploma de la Constanța are aceeași valoare ca și cea de la Cluj.