Sigur.Chestia cu liber de 24 ianuarie nu a fost inca adoptata, sau daca a fost adoptata si nu stiu eu s-ar aplica de anul viitor.La noi la scoala mergem pana marti, deoarece notem avem suficiente si nu strica 2-3 zile de vacanta!
Da. ore se fac ca de obicei. nu a venit nimic de la minister. deci n-avem noroc de-o zi libera
Din pacate da, se invata, eu asa stiu de la profesori.
cica n-ar fi trecuta aceasta data in calendarul scolar, la anul vom avea si aceasta zi libera:d
Lunea asta care vine, este scoala.
Nu se vor face lectii noi desigur, profesorii vor asculta elevii care vor sa-si mareasca media(la mine asa se face, cu o saptamana inainte de incheiere), iar apoi lunea viitoare nu mai e scoala, pentru ca e vacanata aia de o saptamana.
Probabil te referi daca se merge la scoala. Da, se merge deoarece legea in care trebuia sa se de-a luni liber a fost aprobata numai de camera deputatilor, nu si de senat.
Pai da cel putin scoala mea invata si se face scoala.
nu a zis nimeni ca nu sar face si chestia asta frate parerea mea e ca e mai bine sa nu facem...
orice sarbatoare e un motiv de stat acasa dar probabil nu stam acasa deoarece nu avem note ca sa ne incheie profii mediile...
funda?
Desi este Unirea(Tara romaneasca cu Moldova)invatam, dar s-ar putea sa facem putine ore
anonim_4396 întreabă: