| Raven5 a întrebat:

Buna, sunt absolventa de facultate si am aplicat la niste joburi insa fara success, a trecut ceva timp, imi doresc sa ma pot muta de acasa sa ma intretin singura, si m-am gandit la Pragmatic Play, in Bucuresti, ca optiune.
As vrea sa stiu pareri..am auzit ca se plateste bine, ma gandesc ca ar fi ok de inceput, pentru strans bani. Voi ce ziceti?

5 răspunsuri:
| just4ubr2015 a răspuns:

Mai bine cauta pe cineva care sa te ajute financiar pentru o perioada pana te pui pe picioare

| Violleta2022 a răspuns:

Intai de toate ia-ti job si asigura-te ca ai trecut de perioada de proba si esti angajat permanent, ca sa nu risti sa fii in chirie si sa ramai fara servici ca nu ai cum sa te intretii si sa platesti totul.

In ce priveste cat se plateste la unii si altii sa stii ca nu vei avea salariu mare doar pentru ca ai terminat o facultate, posibil sa fii angajat pe un salariu mic la inceput, pana dovedesti cat esti de capabila si ai capatat experienta.
Succes la cautat servicii!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai exact pragmatic play se refera la munca intr-un cazinou, esti tu sigura ca asta vrei sa faci? Ce varsta ai? Vrei sa lucrezi fizic intr-un cazinou sau online?

| sierra1 a răspuns:

Nu e clar, la Pragmatic Play te angajezi sau iți incerci pe banii tăi, norocul?

Bula
| Bula a răspuns:

Nu stiu ce facultate "ai absolvit" si la ce nivel, dar trebnuia sa va invete si ce locuei de munca puteti ocupa cu pregatirea voastra.