Mai indura asa pana termini examenele, daca nu vrei sa renunti la nici una. Bea destule lichide, mananca consistent, si odihneste-te cand prinzi ocazia. Iar pana la anul, poate gasesti alt loc de munca part time.
Sunt deja extenuata și nu cred că mai rezist mult
Atunci renunta la ceva ce il poti recupera fara sa te traga prea mult in jos.
Sau ai putea vorbi cu un coleg/a de serviciu de pe tura pe care ai vrea tu sa fi, si roaga-te sa accepte schimbul.
Am niste colegi de rahat, și oricum as da o îmi încurcă tot.că am teste săptămâna asta o gramada
Ai putea sa-i zici si mamei, cine sa te sprijine daca nu ai tai.
In idee, ar trebui sa fii mai prietenoasa cu seful tau. Poate la randul lui a gandit o strategie pentru program. Tu ii dai un mesaj si ii ceri sa schimbe programul. Stai la o discutie in persoana cu el si explica-i transparent care este situatia ta si daca poate face ceva in privinta asta. Asa o sa poti sa-ti rezolvi si cu studiile.
Bafta!
Buna dimineata. Este o situatie foarte dificila. Orice metoda ai alege, vei castiga din anumte puncte de vedere, dar vei pierde pe altele. Cel mai important este sanatatea. Abia apoi celelalte lucruri. Consider ca facultatea are prioritate in fata unui job, mai ales la un fast-food. Daca vezi incetosat, e semn clar de extenuare. Ai putea:
1) Ori sa mai induri acest program supra-solicitant urmatoarea perioada
2) Ori sa te ocupi prioritar de facultate (prezenta la practica, teste etc.) si doar in timpul ramas sa te duci la job (trebuie sa anunti din timp managera)
3) Ori poate gasesti vreun coleg care sa iti preia turele in care nu te poti duce (ar trebui sa il platesti mai mult decat primeste in mod normal, dar merita pentru sanatatea si facultatea ta).
Cunosti mai bine situatia, analizeaz-o bine si vezi ce ar fi cel mai potrivit pentru cazul tau.
De asemenea, daca situatia financiara nu iti permite sa renunti la job, ai putea ca din toamna sa aplici pentru o bursa sociala. Este in jur de 900 de lei pe luna. Trebuie ca venitul mediu pe membru de familie sa fie mai mic decat salariul minim net (cred ca in prezent este aproximativ 2300 lei). Gasesti mai multe detalii pe site-ul facultatii, la burse.
Mult succes.
Am aplicat anul asta, dar nu mai are fonduri facultatea..trebuie sa plătesc chirie 1000 de lei
Inteleg, e dificila situatia. Stiu ca Cec Bank oferea imprumut pentru studenti cu dobanda 0%, in limita a 10 000 euro. Poti cauta daca mai este valabil.