Hey!
Asta ma chinui si eu sa aflu in fiecare an
. Acum depinde de disciplina (introducere in pedagogie si teoria curriculumului [-la asta am fost eu acum 2 ani intr-a 9a.Am reusit de "impusc" o mentiune pe atunci
.si de invatat.parca erau temele din programa pana pe la 4. 1.1.], teoria si practica instruirii pentru a Xa, manangementul clasei si mai multe tipuri de "psihologii" sa le zic asa
. Dintre astea eu merg la Psihologia varstelor anul asta si din cate stiu trebuie invatat cam tot pana la scolarul mic (inclusiv).
Deci.cum sa zic.da olimpiadele astea de pedagogie-psihologie sunt in aceiasi perioada ( de regula in aprilie-faza nationala.)si in acelasi oras.dar acum nu stiu in ce clasa esti si la ce disciplina anume vrei tu programa. Pe net gasesti foarte greu.sau deloc.eu mai stiu din experienta
. din ce s-a dat anii trecuti asa ca daca e. trimite-mi un mesaj in care sa-mi zici la ce disciplina vrei.si o sa-ti raspund ![]()
Bafta si bye bye
Buna! eu sunt a11-a si merg la managementul clasei.
Poti sa-mi trimiti un mesaj cu id tau? ca eu nu pot trimite mesaje
te rog.
Bye:*:*
Buna...vezi ca te-am adaugat pe mess
Programa...nu se prea gaseste. Pe edu.ro de obicei. Anul asta merg la psihologie, lasati-mi un mesaj, poate ne intalnim...
anonim_4396 întreabă: