| tonyc7 a întrebat:

Care credeti ca sunt cele mai usoare si placute joburi, la care sa nu te plictisesti sau de care sa ti se faca sila, pentru un salariu de cel putin 4000 lei net? Si la care sa nu ti se ceara obligatoriu calificare in domeniu sau experienta anterioara.

Răspuns Câştigător
| Lukasssz a răspuns:

Ai mai multe variante:Curier Glovo/Bolt/Uber Eats, Asistent administrativ / back office, Gaming / streaming / content online, Reprezentant vânzări / consultant, Call center / suport clienți în engleză.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da de unde sa stim noi unde nu te plictisesti tu?

| johnnny123 a răspuns:

I'auzi, ușor, plăcut, antrenant, fără calificare, fără experiență și bine plătit...

Este ca și cum ai întreba "Care credeți că este cea mai bună mașină nouă care să coste până în 10k euro, să aibă minim 500 de cai putere, finisaje de la Rolls-Royce în sus și să consume maxim 1 litru / 100km"

| suntserios a răspuns (pentru johnnny123):

Iar e vina ta. Daca intrebai si tu primul aflai...

| StoicAnalysis a răspuns:

Pff, depinde de perceptia fiecaruia. Daca sa zicem ca mie mi se pare usor sa stau la birou 8 ore pe zi facand calcule in excel, schite in AutoCAD, si rapoarte pentru livrari, altuia i se poate parea cel mai mare cosmar al lui laughing)

Exemplul asta e doar ce tine de mine. Eu lucrez in asa ceva si m-am invatat. Mi se pare lejer si placut. Insa am avut un coleg de munca, care injura si blestema munca asta zilnic, pana cand si-a dat demisia laughing).

Sunt Tehnician proiectant CAD si la meseria asta nu iti trebui calificare sau experienta in domeniu, daca te angajeaza o firma mica/medie, si cam salariul asta il iei lunar la inceput.

Totusi, ajungand la o concluzie, nu prea poti sa generalizezi preferintele oamenilor referitor la job-uri. Pentru ca suntem diferiti.
De exemplu mie mi se pare un cosmar sa lucrez ca paznic. Nu suport sa stau degeaba si sa ma plimb si nici nu vreau sa ma iau la bataie cu nimeni. Insa sunt oameni care asta adora sa faca.

Poti extrapola cazul meu la toata planeta si ai sa dai de raspunsuri la fel ( nu cu aceleasi exemple, dar cu aceleasi concepte ).

| tonyc7 explică (pentru StoicAnalysis):

Statul zilnic la birou poate crea in timp serioase probleme de sanatate. Dar nu asta ma sperie pe mine, ci plictiseala! 8 ore pe zi, numai intr-un birou, mi se pare groaznic! Prefer miscarea, munca de teren.

| Cipi1212 a răspuns:

Depinde ce îți place.

| 9PM a răspuns:

Si eu m-aș baga. Îți cam cere experiență peste tot.