In altele spune că e polițist. Apoi da răspunsuri fără legătură pline de trolling și conotații sexuale. E raportat trollul
"Ce e mai bine, jandarm, politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere [că] ...sunt foarte lenes"
stai acasă sau mai bine remarcă-te in munCA CÂmpului!
Cam orice post de birou in aceste institutii iti vor fi de folos daca vrei mai putina treaba. Insa atentie ca sunt doua tipuri de munca. Munca fizica si munca psihica. La birou de regula ai cam multa munca psihica. Insa avand in vedere ca vizezi locurile de munca bugetare ale statului, nu prea ai sa faci multa munca psihica nici la birou. Nu stiu daca chiar toti, dar o buna parte din personalul de la birou in sectorul bugetar, isi castiga salariul doar fiind prezenti si consumand cafele si tigari. E o vorba la ei "Ziua trece, leafa vine".
Pompier. Ai ceva de munca la cazuri extreme, dar ești mai respectat printre oamenii de rând.
Ai dreptate aici, de ar că dacă citești bine, omul a scris că "e foarte leneș". Cu aceasta caracteristică poate sta acasă.
Păi nu te-ai lăudat în vreo zece răspunsuri că ești jandarm? Acum ne întrebi pe noi ce e mai bine?
Hmmm, aproape că te suspectez că bați câmpii...
Băi cred că omu a întrebat la mișto având în vedere modul cum s-a exprimat în a solicita o părere și dacă ne uităm inclusiv la ce nume de user și-a luat. Așa că nu prea e de luat în seamă.
Ti-am dat funda sub forma de mita. IQ-ul meu a scazut dramatic