In a 5-a faci:1.romana, 2.matematica, 3.franceza, 4. engleza, 5.geografie, 6.istorie, 7.religie, 8.botanica, 9.desen, 10.muzica,11.sport, 12. tehnologica, 13. optional, 14. dirigentie
in a6-a in loc de botanica faci zoologie si mai faci fizica + materiile mentionate mai sus
in a7-a in log de zoologie faci anatomie si mai faci chimie si cultura civica+materiile mentionate mai sus
in a 8-a faci in loc de anatomie ecologie cred si mai faci latina +materiile mentionate mai sus
Romana.mate.fizica.chimie.biologie.geografie.civica(din a 7-a).engleza.franceza.latina(8-a).sport.desen.optionale.tehnologie.religie.
A 5-a :
-romana
-mate
-istorie
-geografie
-engleza
-germana
-biologie
-optional
-desen
-tehnologie ( astea le-am facut si eu in a 5-a )
a 6-a:
-romana
-mate
-istorie
-geografie
-engleza
-germana
-biologie
-optional
-desen
-tehnologie
-fizica
a 7-a:
-romana
-mate
-istorie
-geografie
-engleza
-germana
-biologie
-optional
-desen
-tehnologie
-fizica
-chimie
a 8-a:
-romana
-mate
-istorie
-geografie
-engleza
-germana
-biologie
-optional
-desen
-tehnologie
-fizica
-chimie
-latina ( cred ca mai sunt dar eu sunt de abia in a 6-a
)
fundita?![]()
Muzica, lb romana, mate., istorie, geografie, desen(ed. plastica), sport(ed. fizica), biologie, ed. tehnologica, engleza, franceza, religie, optional[ cls a5a] + fizica [cls a6a], + chimie si civica[ cls a7a], + latina [ a 8a ] ...scz daca am ratat vreo materie de cls a8a pentru ca eu am trecut de abia in a 7a.
Multumesc.Eu nu o sa fac germana ci franceza.Am avut de ales si am ales franceza.Cred ca e mai usoara.
In cls a 5 a faci toate materiile din a 4 a, in a 6 a faci in plus fizica, in a 7 a faci chimie si civica in plus si in clasa a 8 a faci in plus lb latina. Fundita?
In a 5-a:corul,biologia,educatia tehnologica,geografia,istoria,limba engleza,matematica,limba romana,limba rusa,istoria muzicii,educatia fizica,solfegiu,educatia plastica, limba franceza, educatia civica.
in a 6-a:corul,biologia,educatia tehnologica,geografia,istoria,limba engleza,matematica,limba romana,limba rusa,istoria muzicii,educatia fizica,solfegiu,educatia plastica,limba franceza, educatia civica, fizica.
in a 7-a:corul,biologia,educatia tehnologica,geografia,istoria,limba engleza,matematica,limba romana,limba rusa,istoria muzicii,educatia fizica,solfegiu,educatia plastica,limba franceza,educatia civica, fizica, chimia.
in a 8-a:corul,biologia,educatia tehnologica,geografia,istoria,limba engleza,matematica,limba romana,limba rusa,istoria muzicii,educatia fizica,solfegiu,educatia plastica,limba franceza,educatia civica, fizica, chimia.
Nu se face germana! In clasa a 5-a se face franceza