Mergi si-ti depui CV-ul la magazinele de haine din orasul tu, unde ia vrea sa lucrezi.
Unele magazine chiar avertizeaza pe usa, cand fac angajari.
Locurile de munca se gasesc pe site-urile specifice, care avertizeaza locuri de munca sau prin agentiile de recrutare a fortei de munca.
Acum 4 ore | @Violle(N)ta2022 a răspuns:
„...
Unele magazine chiar avertizeaza pe usa
...
Locurile de munca se gasesc pe site-urile specifice, care avertizeaza locuri de munca"
Auzi, „avertizează"! Alooo! Ce avertizează?!? Să te ferești de hoții de buzunare? să nu te angajezi acolo că e leafa mică?!?
Săraca limbă română.
No amu ce vrei și tu. Tanti m-a blocat în două zile. Nu-i convine când cineva îi spune că nu are dreptate. Multi useri se întreabă cum a ajuns pe locul 1 din 1, 5 mil (evident site-ul asta nu are decât câteva mii de useri și dintr-un condei scriptic - linie de sintaxa- o pui pe Fiolleta Forever pe locul 1). Trebuie sa o înțelegi și pe ea. Este un milf emigrat în Haustralia de dinainte de facerea lumii, care le știe pi tăti.
Nu vreau nimic, ar fi inutil.
Dar mă amuz să arăt ori de câte ori observ că o dă în gard. Fără să caut, doar ce sare în ochi pe unde mai intru și eu.
Ca să găsesc loc de muncă în domeniul meu de interes, prima dată am făcut o facultate, apoi spre finalul ei am început să caut joburi pe linkedin ejobs și olx. Într-adevăr nu am găsit fix când am vrut, ci după vreo 3 luni de căutări și pregătiri pentru interviu.
Incearca la un job part time apoi full pana nu ai experienta nu te angajeaza nimeni si acolo ajung tot cei care au pile si cunosc pe cineva in magazin cu recomandari
Mă refer într-un magazin precum H&M. Nu cred că ai nevoie de pile pentru asta
Stiu persoane care s-au angajat pe pile din interior daca nu ai recomandari mai greu intri.
Cu forța! Da' până când? Intri și spui că ai nevoie urgentă de un loc de muncă, faci orice și înveți rapid