| Mih201 a întrebat:

Cum mă pot angaja într-un magazin de haine? Am încercat pe toate site-urile și nu am fost contactat.
Voi cum v-ați găsit loc de muncă în domeniu?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi si-ti depui CV-ul la magazinele de haine din orasul tu, unde ia vrea sa lucrezi.
Unele magazine chiar avertizeaza pe usa, cand fac angajari.

Locurile de munca se gasesc pe site-urile specifice, care avertizeaza locuri de munca sau prin agentiile de recrutare a fortei de munca.

| mihai69 a răspuns:

Începi de jos, mergi la un s.h.

| mihai69 a răspuns (pentru mihai69):

Acum 4 ore | @Violle(N)ta2022 a răspuns:
„...
Unele magazine chiar avertizeaza pe usa
...
Locurile de munca se gasesc pe site-urile specifice, care avertizeaza locuri de munca"
rolling on the floor
Auzi, „avertizează"! Alooo! Ce avertizează?!? Să te ferești de hoții de buzunare? să nu te angajezi acolo că e leafa mică?!?
Săraca limbă română.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru mihai69):

No amu ce vrei și tu. Tanti m-a blocat în două zile. Nu-i convine când cineva îi spune că nu are dreptate. Multi useri se întreabă cum a ajuns pe locul 1 din 1, 5 mil (evident site-ul asta nu are decât câteva mii de useri și dintr-un condei scriptic - linie de sintaxa- o pui pe Fiolleta Forever pe locul 1). Trebuie sa o înțelegi și pe ea. Este un milf emigrat în Haustralia de dinainte de facerea lumii, care le știe pi tăti.

| mihai69 a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Nu vreau nimic, ar fi inutil.
Dar mă amuz să arăt ori de câte ori observ că o dă în gard. Fără să caut, doar ce sare în ochi pe unde mai intru și eu.

| Frank51 a răspuns:

Ca să găsesc loc de muncă în domeniul meu de interes, prima dată am făcut o facultate, apoi spre finalul ei am început să caut joburi pe linkedin ejobs și olx. Într-adevăr nu am găsit fix când am vrut, ci după vreo 3 luni de căutări și pregătiri pentru interviu.

| Mih201 explică (pentru Frank51):

Pe ce site ai găsit loc de muncă? Și unde lucrezi?

| Frank51 a răspuns (pentru Mih201):

La vremea respectivă am găsit multe locuri de muncă și am avut zeci de interviuri, cred că am găsit jobul pe linkedin, e vorba de nagarro, dar am lucrat la ei doar vreo 7 luni.

| Cipi1212 a răspuns:

Te pricepi la haine?

| Mih201 explică (pentru Cipi1212):

Sunt pasionat de fashion dar aș vrea să lucrez într-un magazin de haine. Să așez hainele să încaseze, etc

| Cipi1212 a răspuns (pentru Mih201):

Foarte bine.

| just4ubr2015 a răspuns:

Incearca la un job part time apoi full pana nu ai experienta nu te angajeaza nimeni si acolo ajung tot cei care au pile si cunosc pe cineva in magazin cu recomandari

| Mih201 explică (pentru just4ubr2015):

Mă refer într-un magazin precum H&M. Nu cred că ai nevoie de pile pentru asta

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Mih201):

Stiu persoane care s-au angajat pe pile din interior daca nu ai recomandari mai greu intri.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Cu forța! Da' până când? Intri și spui că ai nevoie urgentă de un loc de muncă, faci orice și înveți rapidwinking