| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cum merge treaba cu ghizii turistici? A fost cumva cineva de aici intr-o execursie turistica în special în străinătate cu ghizi? Dar când de exemplu merg cu avionul cum fac? Îi pune alături de alți pasageri sau au un avion diferit? Și când ajunge grupul intr-o țară îndepărtată cu avionul, gen o țară exotica cum fac sa ajungă la hotelul unde sunt cazati? Au mașinile pregătite înainte de ambasada României sau cum? Dar câte limbi străine trebuie sa știi pentru a deveni ghid turistic? Este cineva de aici ghid turistic? Cum este meseria, îmi poate da cineva mai multe detalii? Este dificila sau ușoară? Cam cât se câștigă și ce studii îți trebuie pentru a putea deveni ghid turistic? Este posibil ca cei de la firma de turism sa iti spună ca trebuie sa fii deja în țara de unde faci tururile cu mult înainte sa vina grupurile de turiști? Cine imi poate oferi cât mai multe detalii suplimentare? Menționez ca vreau detalii mai mult de la cei care au practicat meseria de ghis turistic!

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"ghizii turistici? ...de exemplu merg cu avionul cum fac? ...Au mașinile pregătite înainte "

păi ioneluș mamă, vezi că știi?

| Holiday a răspuns (pentru sierra1):

De fapt, in cele mai multe cazuri ghizii nu merg cu avionul. Sunt locati in tara de destinatie. Unul te imbarca si altul te preia cand ajungi la destinatie.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Holiday):

Ești cumva ghid?

| sierra1 a răspuns (pentru Holiday):

De fapt nu tot asta îi scrisesem (prin propria-i "intrebare") și eu?