| anonimusszkkkhhf a întrebat:

De ce este atat de greu sa iti gasesti un loc de munca? stiu ca poate acum e o perioada moarta, dar nici cei care au nevoie nu vor sa ma primeasca

am terminat liceul anul trecut, mi am luat un an liber si de cateva luni tot incerc sa mi gasesc de munca pana incep facultatea anul acesta

am fost peste tot, in mall, in supermaketuri, in localuri, baruri, hoteluri
din toate astea am avut 2 doua interviuri
primului nu i-a convenit ca eu as putea pleca dupa 5 luni, ca ar fi vrut sa ma tina minim 1 an pentru a ma "forma", era vorba de a fi vanzatoare la o cofetarie
altul mi-a zis ca ar cauta persoana cu exprienta pentru a vinde la casa
altii nici nu raspund la telefon

am bagat cv uri peste cv uri dar tot nimic

aveti idee daca peste tot exista perioada de proba? sau asta sta la latitudinea angajatorului?

8 răspunsuri:
| Aurel100009 a răspuns:

Vor doar persoane calificate care au experienta, care stiu meserie, daca nu stii sa faci nimic nu te angajeaza nimeni

| Aurel100009 a răspuns:

Fa un curs de calificare ca sa inveti meserie

| GygyDuru a răspuns:

Ceva din cv nu ''suna'' bine. Ai scris ca bei, pierzi nopti?

| Frank51 a răspuns:

Nu trebuie să fii sincer dacă ști că pleci sau că nu vrei să rămâi casier șamd. Ai cele 3 luni de probă în care poți pleca fără niciun motiv. Problema nu este că nu ar fi joburi, cred că îți irosești oportunitățile.

| Cipi1212 a răspuns:

Depinde de angajator.

| anonimusszkkkhhf explică (pentru GygyDuru):

Poftim?

| anonimusszkkkhhf explică (pentru Aurel100009):

De ce as face curs. nu vreau sa fiu angajata in magazine tot restul vietii pe minumul pe economie.
momentan stau cu parintii, vreau doar sa ma angajez undeva provizoriu pentru a strange bani
nu am timp de cursuri, pe care oricum le as face degeaba, nu are rost

| anonimusszkkkhhf explică (pentru Frank51):

Da. nu credeam ca daca as zice ca o sa incep facultatea ma va refuza instant. altfel nu spuneam
la magazinul din mall mi s-a zis ca daca ma angajeaza o sa o faca pe o perioada determinata de 3 luni, sau poate n am inteles eu bine
dar cum adica perioada de proba? in timpul ala nu sunt platita?