| EuSiNimeniAltcineva123 a întrebat:

De ce sunt unii șefi așa proști?
Am vorbit cu cineva la telefon pentru un post agent pază și mi-a zis să merg la un centru comercial să vorbesc cu agentul de pază din acea farmacie. Am înțeles greșit locația, așa că m-am dus la alt centru comercial care începe cu aceeași literă. L-am sunat să mai îmi spună o dată unde e și a început să facă crize de nervi la telefon.
În fine... Am ajuns unde trebuia în 30 de minute, am vorbit cu agentul de-acolo și prin lucrurile pe care le-a spus despre post, a mai zis că lucrurile ce se fură, se opresc din salariul agentului. Și șeful ăla iar a făcut crize de nervi că am îndrăznit să îl întreb pe domnul de la pază de program.
Am vorbit puțin și cu șefa de magazin, dar era ocupată, fiind într-o ședință.
După m-a sunat să îmi spună că nu mă angajează, că a spus șefa de magazin că nu sunt ok.
Pe bune acum, la salariul pe care-l oferă unii ar trebui să îți pupe picioarele, nu să te trateze ca pe un nimic. Toți analfabeții cu 8 clase ajung „mari" șefi.

Răspuns Câştigător
| AnnaEM a răspuns:

În domeniul acesta, regula o face managerul magazinului. Dacă ai caracter și arăți că nu ești fraier, riști să muncești degeaba o lună întreagă. Dacă ești acuzat de anumite furturi, cum tu nu poți demonstra dacă ele chiar au avut loc sau nu, orice ți se poate înscena pentru a-ți trage din salariu. Este genul de job pe care ar fi mai bine sa îl ocolești, potrivit mai degrabă pentru cineva fără prea multa experientă de viață. Supravegherea reală o fac cei de la video. Tu ești doar persoana pe care să se arunce rahaturile care se întâmplă în magazin. Caută ceva care să-ți pună în valoare potențialul!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mna, daca oricum nu iti convenea salariu atunci mai bine ca nu te-a angajat nu?

| EuSiNimeniAltcineva123 explică (pentru suntserios):

Nu e vorba de salariu, ci de felul cum se comportă unii că au ajuns și ei niște șefi amărâți. Nu am zis că nu îmi convenea salariul.

| gabicoo a răspuns:

Pentru că nevestele lor și-o trag cu patronii. Dacă ar fi deștepți și-ar da seama. Logic! Nu?winking

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru gabicoo):

Le dau la pasark de le sar fulgii

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Toți analfabeții cu 8 clase ajung „mari" șefi. - aici in paza si protectie e chestia asa laughing incearca alt domeniu...