Eu am vrut sa merg la arhitectura. Este cam a 3 a facultate buna de aici. Insa am ales a doua presupun. Ma rog. Ideea e ca arhitectura este mai buna, parerea mea.
Ce ai în vedere când spui că arhitectura e mai bună?
In partea asta sunt facultati renumite zic eu. Si Arhitectura este printe ele. Sunt multi acolo. Este foarte banoasa sa zic asa ![]()
Pe un proiect se castiga foarte bine. Se pun in evidenta calitatile artistice. Si conteaza asta.
Ca să devii arhitect investești mulți bani, și timp. Facultatea în sine e scumpă, plus că din ce am înțeles ți se dă să faci cam un proiect pe săptămână, care ar putea să te ajungă la câte un milion-două (materialele necesare). Nu mă refeream la rezonanța facultății, și designul și arhitectura sunt okay, dar aș fi vrut să știu care din ele este o alegere mai bună. E greu să intri la arhitectură și să te menții acolo, pe când la design, unde tot e greu, totuși e un pic mai ieftin și mai oportun. Mă întrebam dacă și designerul este bine plătit.
Ti-ai raspuns singura![]()
Si da. Designerul este foarte bine platit. Dar depinde unde activezi pe acest domeniu.
DanaCherry întreabă: