| tonyc7 a întrebat:

In afara de curier glovo, ce alte joburi care se pot face prin intermediul bicicletei mai stiti?

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Poștaș.

| 9PM a răspuns:

Sa pui pamblici și poștaș.

| qgenius153 a răspuns:

Devi urmatorul GoRider si enervezi lumea prin trafic postandu-te pe Youtube sa pari moral superior.

| mariusvulcanescu a răspuns (pentru qgenius153):

Ma mir ca numa acum si au dat unii seama, adica se vedea de la prima infasisare/video ca doar atat poate, tipic clovn roman, atat putem

| TatianaIstrate a răspuns:

Dacă îți place să interacționezi cu oamenii, poți face și tururi ghidate pe bicicletă pentru turiști, mai ales în zonele centrale sau parcuri. Unii folosesc bicicleta și pentru joburi de promovare – distribuție de pliante sau flyere, sampling, sau chiar publicitate mobilă (cu panou atașat).

Și dacă ai skill-uri tehnice, poți face parte din echipe de mentenanță urbană – gen verificare stații de biciclete, reparații rapide, sau suport logistic pentru evenimente outdoor.

| tonyc7 explică (pentru TatianaIstrate):

Tururi ghidate pe bicicleta pentru turisti or fi in alte tari. Eu in Romania asa ceva n-am vazut. Si stau in Bucuresti de cand ma stiu.

| PandaPixel99 a răspuns:

Te înscrii la club de ciclism și dacă ești bun poți face bani calumea. Asta dacă poți merge 200-300 km aproape zilnic prin munți doar ca antrenamente. Sponsorii aduc bicicletele, echipament, tot. Tu doar te antrenezi și dacă ai rezultate, ai succes, bani, faimă. Vezi Tadej Pogačar.

Iar tururi ghidate cu bicicleta avem și în România. Se vede ca nu prea mergi cu bicicleta, altfel știai. Cel puțin în zona Brașov avem, pe lângă Zărnești se fac ture cu bicicleta Zărnești - Măgura - Peștera - Șirnea, poate și mai hardcore Cabana Curmătura. Iar dacă mergi la Sinaia - Bușteni - Azuga sigur găsești. Pleci cu ghidul, te întorci cu el. Am fost pe cont propriu cu bicicleta la Măgura - Peștera lângă Zărnești ( Brașov) și am văzut personal grup de turiști pe biciclete electrice închiriate și ghid în față care oprea explica, povestea, turiștii cu camere foto care fotografiau. Acum să nu mă întrebi " de unde știu ca erau închiriate bicicletele lor ", pur și simplu știu. Până la urmă am străbătut șase județe în România pe bicicletă, de unul singur, fără ghid, chiar îmi dau seama imediat.

Dar pentru asta îți trebuie pasiune pentru biciclete, cunoștințe, skill, sa cunoști drumul bine, sa știi geografie, limba engleză.