| Maxiela a întrebat:

In ce conditii se poate intra la o facultate particulara? se poate doar cu adeverinta de absolvire a liceului precizand ca am luat bacul la toate obiectele dar l-am picat la mate de toate cele trei ori? La postliceala pot intra si dupa aceeia la facultate, ce ma sfatuti sa fac sa ma transfer la un profil uman sau sa raman la real unde mi-e frica de mate?

Răspuns Câştigător
| eliana_9715 a răspuns:

Nu poti intra la facultate fara diploma de bac.nici la stat nici la particular.mai ales ca acum la unele facultati trebuie sa dai interviu pentru admiterea in facultate, in plus stiu ca mai toate facultatile iau in calcul media notelor cu care ai luat bacul.nu stiu sigur dar nu cred ca te poti transfera de la postliceala la facultate. dar daca se poate cu siguranta vei fi pusa sa dai o gramada de diferente(examene). cat despre ce patesti cu matematica, mai stai un an, mediteaza-te putin la matematica, poti si lucra intre timp, apoi da-ti bacul si gata.Sincer gandeste-te ca daca nu iti dai bacul si nu termini cu el cand e momentul nici nu vei mai avea chef sa reincepi.si la facultate, pana la 60 ani tot ai timp sa te inscrii, poti merge si la doua, trei in acelasi timp, si la FF(fara frecventa) daca te tine. dar nu te sfatuiesc sa mai dai la vreun profil real dupa ce termini cu bacul(de tot) pentru ca daca nu ai inteles matematica pana acum nici nu o vei mai intelege.crede-ma.bafta multa

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La nici o facultate nu se poate intra fara diploma de bacalaureat. Nici de la postliceala nu poti intra la facultate, fara aceeasi diploma. Numai bine!

| gloria_1375 a răspuns:

Diploma de bacaluareat in original este obligatorie la dosarul de student.

| DMentor a răspuns:

e cam dificila situatia ta. da-mi un mail pe ax.neacsu@yahoo.com si pot sa iti propun niste alternative