| Batista999 a întrebat:

Merita asa mult sa te faci feizer sau sa ai propria firma? Castigi bine si nici bac nu ai nevoie daca ainfirma nici 10 clase

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar ai bacul?

| Batista999 explică (pentru darrio2007):

Glumesti? Sunt atatia naroji care au bacul ce e mare chestie? Eu știu năroji care s-au facut si politisti si sunt naroji halafiți, ce e greu de crezut?

| darrio2007 a răspuns (pentru Batista999):

Vezi că se scrie nerozi, nu naroji.
Mai ai de lucrat la gramatică pentru că vei scrie si in acte.
Daca vei reusi sa iti faci firmă, deși mă indoiesc.

Dar de ce sa nu incerk, dvstra ati vazut ca e plin de năroji, incerc ma credeti ca exista năroji hordeică care au firma de frizer? Nu ati cunoscut niciun hordeică din asta plin de năroji sa aiba firma? Eu am bacu si ce? Naroji de năroji se face frizer cu patronaj

Eee, atunci incearcă si tu. Ingroașă-le rândurile.

Dvstra ce ziceti ca nu ati raspuns, e bine sa fi feizer? Si poti sa iti faci firma din aia in Bucuresti ca acolo sunt multi năroji, dvstra ce ziceti in ce oraș merită? Prinzi ca feizer 5 năroji pe oră a cate 8 ore, dvstra spuneati va lucrati pe minim pe economie daca nu v a dus mintea deloc dar aia e sunt si alții mai rau

Măi băiatule, prima dată am crezut că autocorectorul este de vină dar se pare că la tine e problema, cu tentativele astea de texte pe care le scrii.
De ce ne tot stresezi aici? Fă-ți firma aia si gata.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă ești în stare să construiești o firmă profitabilă, merită.
Adevărata întrebare este: Ești în stare?

| Batista999 explică (pentru johnnny123):

Pai stiu multi năroji care au reusit, si repet sunt năroji si uite fara bac si ajungi sa ai bani eu am bacul dar zic asa ca poti sa fi nărod si sa castigi bani

| johnnny123 a răspuns (pentru Batista999):

Perfect, înseamnă că poți și tu atunci.

| Batista999 explică (pentru johnnny123):

Tu ma faci pe mine nărod? De ce aduci injurii fara motiv?

| johnnny123 a răspuns (pentru Batista999):

Cred că te-ai făcut singur nărod. Eu nu am făcut decât să aprob ce ai spus chiar tu.

| Alex765431 a răspuns:

Merită destul de mult, că, ca frizer, faci mulţi bani.