Glumesti? Sunt atatia naroji care au bacul ce e mare chestie? Eu știu năroji care s-au facut si politisti si sunt naroji halafiți, ce e greu de crezut?
Vezi că se scrie nerozi, nu naroji.
Mai ai de lucrat la gramatică pentru că vei scrie si in acte.
Daca vei reusi sa iti faci firmă, deși mă indoiesc.
Dar de ce sa nu incerk, dvstra ati vazut ca e plin de năroji, incerc ma credeti ca exista năroji hordeică care au firma de frizer? Nu ati cunoscut niciun hordeică din asta plin de năroji sa aiba firma? Eu am bacu si ce? Naroji de năroji se face frizer cu patronaj
Eee, atunci incearcă si tu. Ingroașă-le rândurile.
Dvstra ce ziceti ca nu ati raspuns, e bine sa fi feizer? Si poti sa iti faci firma din aia in Bucuresti ca acolo sunt multi năroji, dvstra ce ziceti in ce oraș merită? Prinzi ca feizer 5 năroji pe oră a cate 8 ore, dvstra spuneati va lucrati pe minim pe economie daca nu v a dus mintea deloc dar aia e sunt si alții mai rau
Măi băiatule, prima dată am crezut că autocorectorul este de vină dar se pare că la tine e problema, cu tentativele astea de texte pe care le scrii.
De ce ne tot stresezi aici? Fă-ți firma aia si gata.
Dacă ești în stare să construiești o firmă profitabilă, merită.
Adevărata întrebare este: Ești în stare?
Pai stiu multi năroji care au reusit, si repet sunt năroji si uite fara bac si ajungi sa ai bani eu am bacul dar zic asa ca poti sa fi nărod si sa castigi bani
Perfect, înseamnă că poți și tu atunci.
Tu ma faci pe mine nărod? De ce aduci injurii fara motiv?
Cred că te-ai făcut singur nărod. Eu nu am făcut decât să aprob ce ai spus chiar tu.
baterie777 întreabă:
Alessio223 întreabă:
Uvhcbf778 întreabă: