| andrei4gg a întrebat:

Saluta am o intrebare acum aproximatinv 10 luni m-am angajat la Luca fiind primul job acolo mi-a cerut sa ma duc la o clinica recomandata de ei sa fac proba de scaun si ca imi deconteaza ei duc proba ciudat este ca la clinica am insistat sa le dau datele mele de contact in caz de ceva dar ei au zis ca o sa contacteze pe cei de la Luca si ca peste 2 zile sa ma duc dupa ceva rezultate prostia a fost ca nu mam mai dus si dupa 5 zile am si renuntat la job ca este greu acum intrebarea care ma macina oare a mai platit Luca acele rezultate chiar daca am stat 5 zile stiu cei de la clinica nu mi-au cerut bani cand am dat proba stiu este o proasta dar va rog cei care se pricep sa imi raspunda si am uitat sa mentionez ca pe clinica scria medicina munci si imi cer scuze pentru greselile gramaticale

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu certitudine ca acea companie ti-a platit analizele, odata ce ei si-au luat acel angajament iar factura a venit direct la ei.
Din pacate este o pierdere pentru ei, pe care si-au asumat-o.

| andrei4gg explică (pentru Violleta2022):

Chiar mi-a trecut prin cap sa merg la ei sa intreb dar a trecut 10 luni cine stie ce o sa imi zica multumesc pentru raspuns