| AlexMarosan21 a întrebat:

Salutare grup! Lucrez de 3 ani ca si agent de turism si doresc sa-mi schimb domeniul deoarece nu vreau sa fac asta tot restul vieții, sunt perioade cand fac bani si multe perioade slabe...asa ca am decis sa-mi schimb directia, doar ca aici apare marea problema NU STIU CE ALT DOMENIU SA ALEG. Practic nu stiu ce sa fac altceva, am încercat ca si ajutor de instalator insa nu mi-a plăcut, am lucrat in fabrica cu câțiva ani in urma insa era foarte greu si salariul mic, am dat si testul Holland (RIASEC) si mi-a ieșit ca sunt o persoana Convențională si Antreprenoriala si pe locul 3 Sociala. Am luat in calcul si varianta sa plec in Germania, la curierat insa nu stiu daca merita. Voi cum v ati dat seama ce domeniu va place si din care sa faceți bani? O sa imi ziceți sa aleg sa fac ce imi place doar ca ce imi place mie nu se poate monetiza. Trebuie sa fie ceva la care sunt bun si sa imi aducă fericire, implinire si bani deoarece turismul nu e de viitor si tot mai multa lume își i-a vacanta pe cont propriu. Voi ce ma sfătuiți sa fac? Dau funda.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dispecer transport

| darrio2007 a răspuns:

In iulie aveai 25 de ani iar in august 24. Cum vine asta?