| AndreiDeyu2004 a întrebat:

Salutare. Vreau in vara sa ma angajez, pe un salariu generos, dar fara prea mult volum de munca. Ce locuri de munca imi recomandati in afara de McDonald's? Initial ziceam sa ma angajez la McDonald's ca vanzator, dar vreau sa va cer parerea.
P.S: Sunt anul 2 la facultate, am cunostinte de baza in IT (Java, HTML, C++, Python) si sunt din Constanta.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred ca e plin pe litoral de locuri de munca sezoniere, terase, plaje, restaurante, baruri... dar trebuie sa muncesti

| gabicoo a răspuns:

Salariu generos și puțină muncă: amantă, ministru, parlamentar.

| VoidEternal a răspuns:

"Vreau in vara sa ma angajez, pe un salariu generos, dar fara prea mult volum de munca"

People in hell want ice water.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai daca te pricepi cat de cat in programare, de ce ai mentionat McDonald's? Tu ai nevoie de experienta in domeniul asta de IT/informatica/programare. Nu in HORECA.
Poti incerca copywriting sau data analyst. Angajeaza si studenti.

| Xena20 a răspuns:

Angajează-te la stat, acolo poți să freci menta liniștit că asta de face la stat se stă. Doar că îți trebuie o pilă, altfel nu prea ai cum!

| Arthurrrr a răspuns:

Dacă vrei salariu generos trebuie să
și muncești mult, nu cred că îți dă cineva salariu foarte mare fară să aibă pretenții să muncești mult, oricum cam peste tot se cere un volum cât mai mare de muncă indiferent de ce salariu îți oferă, unele firme vrea să muncești cât mai mult posibil pe minimul pe economie