Din cite stiu eu s a nascut in Basarabi[Mufatlar] jud c ta si cred ca tot acolo a facut si scoala si liceul pentru ca este o comuna[acum oras] destu de mare atit pe[ot sa ti spun. sper ca ti-am fost de ajutor
Nici in CV nici in bibliografia lui Traian Basescu nu apar informatii referitoare la studiile gimnaziale si liceale.
Ah, ăstea-s ultimele detalii care mai lipseau pentru alcatuirea biografiei complete a celui mai iubit dintre pamanteni...
In Constanta... a absolvit în anul 1976 Institutul de Marină Mircea cel Batrân, Facultatea de Navigaţie, Secţia comerciala
apoi in anul 1995 a absolvit cursurile avansate în Industria Transportului Maritim ale Academiei Norvegiene, ca bursier al acestui stat.
mai multe detalii gasesti aici:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Traian_B%C4%83sescu
Ahhh... tu vroiai liceul...pai a absolvit liceul teoretic "Gheorghe Vranceanu" din Bacau,
Traian Băsescu s-a născut ca fiu al ofiţerului Dumitru Băsescu, fost muncitor, recrutat de Partidul Comunist Român pentru cariera militară. Conform declaraţiei senatorului Sergiu Nicolaescu, Dumitru Băsescu a fost la Sibiu coleg de şcoală militară cu Victor Stănculescu şi Vasile Milea, avansaţi în timpul regimului comunist la gradul de general, cu funcţii cheie în guvernul Constantin Dăscălescu.[2] Dumitru Băsescu a decedat în anul 2002. Soţia acestuia, Elena Băsescu, este născută în 1928.
Traian Băsescu a absolvit în anul 1976 Institutul de Marină Mircea cel Batrân din Constanţa, Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială.
În anul 1995 a absolvit cursurile avansate în Industria Transportului Maritim ale Academiei Norvegiene, ca bursier al acestui stat. Wikipedia.
Nimeni de aici nu stie toti isi dau cu presupusul, dragilor stiti unde a facut presedinele asta al nostru de cacao liceul? intr-o comuna uitata de lume, de care acum probabil nu isi mai aminteste daca il intrebi ca de el e ''mare presedinte'' in comuna CORBENI din jud Arges, aici si-a facut liceul.
Ghorghe Vranceanu, liceul pe care la facut Băse e ruda indepartata cu mine si cu Gabriela Vranceanu Firea, tatal lui Gabriela e var cu bunicamea
In basarabi locuiesc si eu acum Murfatlar!
Da basescu s-a nascut in Basarabi dar nu a facut nimic pentru acest oras!