| Mina119 a întrebat:

Sunt clasa a 10 a la profilul bilingv si anul asta trebuie sa ma hotarasc ce examen cambridge sa dau (FCE, CAE, CPE). Cine poate sa imi dea mai multe detalii despre aeste examene?
Te ajuta la studiul in strainatate? (cu bursa) A reusit cineva? E greu? Ma intereseaza in special CAE. Si in general daca ati studiat in strainatate sau daca veti studia.
A da! Si daca puteti sa imi recomandati o carte fff buna de gramatica a limbii engleze. (bineinteles in engleza. nu conteaza cat costa).

2 răspunsuri:
| alexandra_1890 a răspuns:

Buna mina:* da CAE te ajuta foarte mult! o prietena a mea a plecat in danemarca si a facut ultimii 2 ani de liceu acolo cu bursa si binenteles examenul la cambridge a ajutat-o foarte multbatting eyelashes acum prietena mea dorerste sa plece cu bursa de studiu din danemarca in scotia! e greu pana pleci prima oara apoi e marfa! love struck am vorbit f mult cu ea si imi spunea ca nu se compara conditiile de studiu din strainatate cu cele din Romania! mult succes si bafta ca ai nevoie(p. s: si eu o sa dau CAE peste catva timp):*

| cristianka_6564 a răspuns:

Si eu am terminat in urma cu 7 ani profil de bilingva, atunci ne puneau la dispozitie doar Toefl si era destul de scump si nu l-a dat nici unul din colegii mei, in schimb mai mult de 75% lucreaza in diverse domenii in afara tarii. Pentru carti te poti baza pe cele de la Longman