| ProastaDeDauInGropi a întrebat:

Sunt clasa a XI-a si acum cateva zile a venit decanul facultatii de litere Lucian Blaga la liceul nostru pentru a ne prezenta noua programa introdusa. Mie si colegei mele de banca, ni s-a parut foarte interesant modul de gandire al decanului, care am inteles ca este si profesor. Eu oricum voiam sa dau la litere, dar Timisoara sau Cluj sunt orase destul de scumpe, nu cred ca m-as descurca financiar. Sibiu pare o alegere mai 'safe'.

Deocamdata sunt la un liceu cu "prestigiu", as dori sa pastrez acest lucru si in urmatoarea etapa a educatiei mele. Cam cu ce medii se intra? Cate locuri sunt aproximativ? Se intra cu dosar sau cu admitere? Exista locuri la buget? Orice informatie mi-ar fi de mare folos.

Vizez sa intru la limbi moderne aplicate, ma gandeam si la un curs de pedagogie pe care sa-l pot face simultan. Am inteles ca la Timisoara exista DPPD, oare este si la Sibiu ceva similar?

Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mergi la secretariatul facultatii, acolo vei primi raspunsurile!

| sierra1 a răspuns:

[facultatea] de litere Lucian Blaga... cu ce medii se intra? Cate locuri sunt aproximativ? Se intra cu dosar sau cu admitere? Exista locuri la buget?

1 exact intrebările astea nu le-a pus nimeni decanului venit la voi?

2 ai totul aici, doar să citești

https://litere.ulbsibiu.ro/admitere-2025/