| CrucifiedCountess a întrebat:

Aerul conditionat.Calitati si defecte.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi place. Fac alergie. Dar pe canicula, ce-ti ramane de facut?

13 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu-mi bat capul cu calitati si defecte. Pentru mine are un defect major, care ii anuleaza toate calitatile - sotia are rinita alergica si nu il suporta. Asa ca mor de cald si eu, din solidaritate.

| borsec a răspuns:

Nu imi place aerul conditionat, la birou aerul conditionat bate fix in mine, in masina nu il suport ca incepe sa ma usture ochii, acasa il las 10 min inainte sa ma culc.

Anna
| Anna a răspuns:

Nu e sanatos. E boala curata.

| dicarmencitta1957 a răspuns:

Calitatea, ar fi ca nu mori de cald, dar defecte sunt mai multe, daca nu esti atent cum sa-l folosesti fara sa te inbolnavesti.Filtrele trebuiesc si ele spala-te sau schimbate cu unele noi.Filtrele imprastie cei mai multi microbi in aer pe care apoi ii inhalezi si poti face o rinita de mai mare dragul.

| Wtf9000 a răspuns:

Cum dau drumul la aerul conditionat, incepe sa ma doara capul. Asa ca nu vad calitatile...

| doinisor a răspuns:

Eu am aer conditionat de 7 ani de zile si nu am nici o problema cu el.Il curat la 2 saptamini platesc curent mai mult ca iarna dar merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Defecte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te simti bine pina te ia durerea de ochi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma deranjeaza pentru ca la mine la servici colegul meu (un american mai "grasut" big grin ) si iarna tinea geamul deschis...imaginati-va acum...
Pe cel din masina il folosesc ca altfel m-as topi dar ma mai ia durerea de cap...acasa nu am dar are prietenul meu, l-a instalat pe hol si putem sta cu el deschis in casa si este super ok... unul in camera mi se pare prea mult (depinde de cat de mare e si de putere).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceciliarepede trebuie curatat filtrul periodic, pentru ca se incarca. De asta apar si alergiile... uneori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fratilor, dar de ce nu spalati voi filtrele de la aerele conditionate? py d, aia tot va apuca racelile, si durerile si raguselile si alergiile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dicarmencita-defectul e ...ca nu se spala singur?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ati spart cu alergiile voastre, schimba filtru sau macar scuturat din cand in cand.se spala si cu apa, dar trebuie lasat la uscat 24 ore(si p, ala de la masina la fel)