| Alexandru_marcu a întrebat:

Am de filmat cateva secvente pentru proiect pentru la scoala si imi trebuie sange fals pentru o scena. Cum pot sa fac un amestec care sa semene cu sangele? Textura si culoare, adica...

Răspuns Câştigător
| rael a răspuns:

In nici un caz nu folosi sange adevarat, indiferent de provenienta, este un mediu de cultura excelent pentru dif microbi, bacterii, chestii de genul asta, cred ca cea mai buna ( Si mai DULCE!) solutie e siropul de fructe, dar sa te gandesti ca pe tesaturi vor ramane pete probabil

10 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Poti folosi sucul de rosii.Pa cuvant.

| rael a răspuns:

in nici un caz nu folosi sange adevarat , indiferent de provenienta , este un mediu de cultura excelent pt dif microbi , bacterii , chestii de genul asta , cred ca cea mai buna ( Si mai DULCE !!) solutie e siropul de fructe , dar sa te gandesti ca pe tesaturi vor ramane pete probabil

| rael a răspuns:

cauta pe GOOGLE "capsule sange" si gasesti adrese de unde se pot achizitiona on-line

| gabriellas a răspuns:

suc de rosii

| LuS[z] a răspuns:

Cel mai simplu ketchup!laughing

| einstein a răspuns:

nu ai putea sa folosesti sange adevarat? ma gandeam sa incerci la o macelarie sau asa, nu cred ca nu ti-ar da... daca nu, incearca cu putin sirop de visine (si din compot)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti comanda de pe net sange fals...http://www.shopmania.ro/......93357.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai uite gasesti aici ceva util http://www.peteava.ro/id-108759-cum-sa-faci-sange-fals

| gabriel_andreescu a răspuns:

Poti sa intri in magazine cu articole traznite, poate gasesti acolo un amestec deja facut – sau la hipermarketuri. Daca nu gasesti, dilueaza tempera cu apa in care pui colorant alimentar/vopsea de oua rosie. Ai grija sa nu fie o culoare nici prea deschisa nici prea inchisa, si sa nu iti iasa prea apos amestecul. Bafta!

| emanuela_rascu a răspuns:

Pai iti recomand sa amesteci tempera cu putina apa si cu putin amidon (pentru textura...). Eventual, ii pui si putin ketchup, dar ai grija sa amesteci bine-bine! Succes, sa ne zici cum a iesit happy