| camycamy a întrebat:

Am un porcusor de guineea ce credeca ca ar trebui sa fac cu el fiindca nu mananca si nu bea apa de obicei dar acu doua zile s-a simtit rau ieri bine iar azi donou dar azi a avut si diaree. Ce asi putea sa fac? Dau funda pentru cel mai bun raspuns

5 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Are inceput de sfarsit tongue
Dul la un veterinar. nu ar trebui sa coste prea mult un control de rutina.
bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

am porcut si iti dau un sfat sigur. Daca are diaree, da fuga la farmacia umana si cumpara un plic de smecta( nu costa mult) si o seringa. Ii pui un varf de seringa de smects si o dizolvi cu 2 ml apa si ii dai pe gurita ( fortat pe la coltul gurii sa nu il ineci) sa bea. ( seringa fara ac) Ii dai de 2 ori pe zi pana vezi ca ii trece. In perioada asta sa nu ii dai decat fan, apa si eventual mancare speciala, fara fructe si legume. Ai mare grija sa ii treaca ca sunt sensibili si mor repede. Poate ne poti spune daca se vindeca

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Mai bine du-l la un veterinar. Nu mai incerca tu singura sa il tratezi pentru ca nu stii ce are si s-ar putea agrava situatia.

| AllmaGirl a răspuns:

Daniela89: Salata nu da diaree, ci baloneaza porcusorul, insa alimentele ude ii dau. Nu se da nimic fiert la porcusori, NICIODATA!

Revenind la subiect, nu te panica, este o problema simpla diareea, ce ma ingrijoreaza este faptul ca nu mananca. Posteaza aici problema( si cu incredere orice alta intrebare, aici nu se pricepe lumea, acolo sunt oameni cu experienta, crescaatori, veterinari) www.gemon.ro/forum

| Daniela89 a răspuns:

Cred ca i-ai dat salata uda...sa-i fierbi orez si sa-i dai cu seringa sa manance.si eu am avut porcusori de guineea.Si ai mei aveau problema asta cand le dadeam mancare umeda. dar cu orez fiert isi reveneau.