anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Apa minerala face bine sau rau la flori?

15 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Daca e plata, face bine, e chiar recomandata. Daca nu e plata, nu stiu.

| DenissaDeea a răspuns:

In niciun caz nu se foloseste apa minerala la flori/apa plata e recomandata la udarea lor/din experieta mea care floriile imi sunt un hobiu si am sute de flori si sunt foarte bine informata de cresterea lor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apa minerala aereaza solul. Ciudat nu. Gindeste-te asa pentru a intretine o cultura, solul trebuie aerat, prin urmare se ara, se praseste etc. Apa minerala face acelasi lucru solului. Uda o floare cu apa minerala si dupa ce solul devine saturat, asteapta sa se scurga apa in cuva, si vei vedea ca solul e pufos si moale, lucru care faciliteaza dezvoltarea radacinilor. Fa un experiement si ai sa vezi.

Bula
| Bula a răspuns:

O fi un paradox?
Plantele produc oxigen din bioxid de carbon...
Bioxidul de carbon este in apa minerala...
Si totusi?

daniela
| daniela a răspuns:

Apa minerala plata e ok, ce carbogazoasa nu prea (in niciun caz la catusi, bonsai, buganvilia, trandafiri)

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Apa minerala nu e buna pentru flori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da dupa ce trece acidul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| luminitagrigoriu a răspuns:

Nu face bine la flori apa minerala

| elsa a răspuns:

Din cate stiu eu e destul de beneficahappyinsa nu bag mana in fochappyvariaza de la caz la cazhappy

| JackieSue a răspuns:

Incearca tuwinking
Desi ...pe mine ma invioreaza apa minerala, iar dupa studii plantele se aseamana in nu stiu ce mod cu oamenii s-ar putea sa.si revina

P. S. Daca-ti mor plantele nu da vina pe mine da vina p`aia care au zis ca exista comuniune om-natura(sau planta):-))

| dicarmencitta1957 a răspuns:

APA MINERALA SI APA PLATA SUNT CELE MAI BUNE DE PUS LA FLORI, DOAR PENTRU CINE ISI PERMITE DIN BUGET.

| Ordean_Daniel_1980 a răspuns:

Raspunsul este foarte simplu, le face rau!

1. ultimul lucru care radacinile au nevoie este de bioxidul de carbon. Ele nu contin clorofila si nu intra in contact cu lumina sa poata converti bioxidul in glucoza. O planta care are pamantul aerat (oxigenat) este mai viguroasa.
2. Planta nu foloseste decat o parte sau doar anumite elemente minerale din apa. Astfel in timp in sol se aduna cantitati mari elemente minerale ce devin toxice pentru planta.

sfatul meu: apa plata, apa de la robinet lasata cateva zile la aerat sau apa de ploaie. Apa de ploaie sau zapada topita fac adevarate minuni pentru o planta!

| Zguma_Gina_1969 a răspuns:

Eu ud gardenia cu apa minerala.ii merge f bine❤